Home / ZANIMLJIVOSTI / PROROČANSTVA O KOSOVU: Mesto o kome su govorili sveti starci i starojapansko proročanstvo (VIDEO)

PROROČANSTVA O KOSOVU: Mesto o kome su govorili sveti starci i starojapansko proročanstvo (VIDEO)

sveti-otac-tadej
O tome koliko je Kosovo i Metohija bitan deo srpske istorije govore i brojna proročanstva naših mudrih staraca koji su odavno shvatili koliko je ova teritorija i sve što se na njoj nalazi bitno za Srbiju, a predvideli su sa zapanjujućom tačnošću događaje koji su se desili prethodnih 15 godina.

Sveti starac Gavrilo

Sveti starac Gavrilo govorio je pre mnogo godina, pre agresije na Kosovo: „…Jao kakav krvav Mesec, sve krv po njemu, krv se lije, muslimani, šiptari, i druge vere su se udružile i na Pravoslavlje ustali. Jao kakvo stradanje predstoji, joj sve krvavi barjaci ispod neba idu, nose ih i vojska velika na Kosovo odlazi.

Rat samo što počeo nije, stig’o je, na pragu je. Eno i oklopna vozila neka, pa avioni, bombardovaće nas. Gotovo je, Crkve na Kosovu samo padaju, ruše ih, pale, skrnave. Krstove lome, pale Svetinje, monaštvo ubijaju i narod, siluju, narod gine, krv potocima, leševi i groblja svuda, naše Kosovo biti neće.

Tuđin će njime komandovati i njime gaziti, džabe će naši ginuti. Mnoge će majke zakukati, ko za doba Svetog Lazara. Crkve, ako i ostane koja, biće kao muzeji, kojima će tuđini upravljati, a na krovovima će se neke zastave tuđe vioriti.

Joj treba sve Svetinje iz tih Crkava izneti, skloniti u Srbiji, u ove manastire da ne pale i nište. Mnoge neće mrtve nikada ni naći.

Srbinu više mesta dole nema. Sve će porušiti, tuđin će sve što je srpsko uništiti. Moraće da beže sa ognjišta svojih.

Eto Srbine kazne Božije. Ali eto Srbin na Kosovu Svetog Nikolu mrsno slavi, sad se sve mora krvlju platiti.

Prave svadbe, ispraćaje u vreme posta, veru neki drže samo radi reda. Dok srpkinja svoju decu u utrobi ništi, i rat svojoj deci objavljuje, a šiptarka rađa i po deseto i više dece. Ništa se nemojte čuditi, Srbi svoju pobožnost sačuvali nisu…“

Sveti otac Tadej

Sveti srpski prorok i veliki bogovidac, isposnik i utešitelj naroda srpskoga, strac Tadej Vitovnički, koji se upokojio 2004. godine, ostavio je za sobom mnoga proročanstva o Srbima, o Crnoj Gori, o Kosovu, o Bosni i Hercegovini, o mnogim ljudima i događajima koji će se uskoro zbiti.

Za Kosovo je rekao još davno pre napada: „Šiptari će proglasiti nezavisnost. Ali, to će biti protivpravno i bitno je samo da srpski političari nikada to ne potpišu.

Jednog dana, posle velikih stradanja u koje će upasti Srbija i čitav srpski narod, zbog bogoodstupništva srpskih vlastodržaca ali i jednog dela naroda, ipak će doći do ujedinjenja najvećeg dela Srba. Srbija će se osloboditi i DOS vladara.

I Amerika i Zapad će Srbe ponovno goniti. Ipak, posle velikih srpskih stradanja (ovo je govorio posle 1999, prim. aut), iznenada, Amerika i Zapad će doživeti strahoviti poraz, pa će se sva njihova vojska povući sa Kosova.

Tada će Srbi, za veoma kratko vreme osloboditi svoju duhovnu kolevku. I Šiptara više nikada tamo neće biti. Ni jednoga.“

Pogledajte video:


(Agencije)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …