Home / ZANIMLJIVOSTI / PTICE NA NEBU FORMIRALE PUTINOV LIK: Prolaznici u Njujorku nisu mogli da veruju u ono što vide! (VIDEO)

PTICE NA NEBU FORMIRALE PUTINOV LIK: Prolaznici u Njujorku nisu mogli da veruju u ono što vide! (VIDEO)

vladimir-putin-jato-pticaNeki bezuslovno veruju da se lik ruskog predsednika ukazao na nebu, ali ima i onih koji odlučno tvrde da je snimak „lažan“

Šeril Gilbert je iz otvorenog autobusa snimila jato ptica na nebu iznad Njujorka koje se kretalo na vrlo neobičan način formirajući čudne konture. Nekima se čak učinilo da je jato u jednom trenutku dobilo oblik lika Vladimira Putina.

Međutim, kao i uvek, jedni su plasirali ovaj snimak kao pravi primer teorije zavere, tvrdeći da je u pitanju foto-montaža dok su drugi ipak više za varijantu da je u pitanju neverovatna slučajnost koja možda nešto predstavlja.

Korisnici društvenih mreža su ostavljali različite komentare, od onih u kojima bezuslovno veruju da se lik ruskog predsednika ukazao na nebu do onih koji odlučno tvrde da je snimak “lažan”.

Snimak je komentarisan na ruskom i engleskom jeziku, što ga čini još interesantnijim.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

MEDIJI PRENOSE: U SAD IDENTIFIKOVAN JEDAN OD NAJMISTERIOZNIJIH SERIJSKIH UBICA SVIH VREMENA (VIDEO)

Sjedinjene Države identifikovale su jednog od najtraženijih serijskih ubica kasnih 1960-ih, poznatog kao Zodijak, navodi Fox …