Home / ZANIMLJIVOSTI / REKLAMA ZA OSTRVO ORGIJA IZAZVALA JE OPŠTI HAOS U MEDIJIMA: Kada videte šta sve nudi, biće vam jasno zašto..! (VIDEO)

REKLAMA ZA OSTRVO ORGIJA IZAZVALA JE OPŠTI HAOS U MEDIJIMA: Kada videte šta sve nudi, biće vam jasno zašto..! (VIDEO)

500

Ostrvo nedaleko od obale Katrahene u Kolumbiji, koje se reklamira kao „narkotik-frendli“ izazvao je ogorčenje svetske javnosti.

Po ceni od 5.000 dolara na raspolaganju je najraskalašniji odmor na svetu, a „seks-ostrvo“ koji nudi takvu vrstu hedonizma nalazi se u blizini kolumbijske Kartahene. Razuzdani provod na internetu je izreklamirala kompanija „Good Girls“ i time izazvala ogorčenje javnosti zbog promovisanja nemorala na jutjubu. Dok je prostitucija u Kolumbiji legalna, svodništvo nije, pa ostaje nejasno krši li marketinška kompanija tamošnje zakone, piše Independent.

60 prostitutki dostupnih 24 sata dnevno

Erotski video koji reklamira četvorodnevne paket aranžmane na privatnom ostrvu nudi mogućnost rezervacije odmora za 30 muškaraca koji će tokom odmora na raspolaganju imati 60 prostitutki koje će im biti dostupne 24 sata na dan.

– Svaka karta uključuje dve devojke dnevno za neograničene količine seksa tokom četiri dana događaja. U svakom trenutku možete zameniti svoje devojke s devojkama drugih gostiju – stoji na veb-stranici organizatora događaja koji traje od 24. do 27. novembra.

Gostima se nude svakodnevna „seks-iznenađenja“, a sve vreme odmora provešće na luksuzno opremljenoj jahti. No, to nije kraj lascivnosti. Gostima se ističe kako je to „narkotik-frendli okolina“ u kojoj će se garantovano osećati kao kraljevi. Prevedeno, nude im se neograničene količine kokaina koje će im biti u svakom trenutku na raspolaganju. Naravno, sve je začinjeno i s ogromnim te za goste navodno neograničenim količinama alkoholnih pića po njihovom izboru. Sve što treba da urade je, nakon što rezervišu odmor, naglase svoje lične želje.

– Ako imate bilo kakve posebne želje ili prohteve bilo od domaćina ili devojaka koje će vas zabavljati, samo ih recite i biće sigurno ispunjeni – direktno se obećava u video-reklami.

Kritičari su doveli u pitanje zakonitost cele stvari, i izneli sumnju u mogućnost da su devojke na brodu zapravo seksualno roblje.

„Najbolje seks-iskustvo“

Drugog dana odmora tj. seks-festa kako ga nazivaju, klijenti će imati posebnu povlasticu – pola sata s 16 žena odjednom, a tada se možete upustiti u seksualne aktivnosti sa svima njima, oni su tu da vam ugađaju, kažu organizatori.

Treći i četvrti dan „seks-festa“ rezervisani su za brodske žurke za više od 100 ljudi, a tada se opet sve svodi na seks, drogu i alkohol.

Check Also

SVE SE MENjA OD 22. OKTOBRA! NAREDNIH DANA U SRBIJI ĆE BITI PRAVA JESEN- A ONDA POTPUNI PREOKRET!

Danas će u Srbiji biti promenljivo oblačno i malo hladnije, mestimično sa kratkotrajnom kišom, ponegde …