Home / ZANIMLJIVOSTI / Rusi vozili zavejanim putem kada se pred autom odjednom pojavilo čudno stvorenje, uvereni su da su SNIMILI JETIJA (VIDEO)

Rusi vozili zavejanim putem kada se pred autom odjednom pojavilo čudno stvorenje, uvereni su da su SNIMILI JETIJA (VIDEO)

Nekoliko Rusa su vozeći se putem zatrpanim snegom duboko u kontinentalnoj Rusiji, snimali svoje putovanje i uhvatili momenat kada je iznenada jedno čudno stvorenje pretrčalo put.

Na snimku se može videti kako čovekoliko biće ležerno prelazi put hodajući na dve noge. U tom momentu automobil se naglo zaustavlja, ali je i dalje misterija da li je mitsko biće Jeti konačno snimljeno, ili je ovo još jedan u nizu neuspelih pokušaja.

Inače, kriptozoolozi več godinama neumorno traže Jetija po planinama Himalaja, a jedan čovek je čak tvrdio da je video Jetijevu lobanju.

Deo Rusije gde je ovaj video snimljen ima dugu istoriju situacija u kojima su ljudi verovali da su videli Jetija.

I dok narod sa Himalaja još od 19. veka veruje da je Jeti čovek-majmun, od britanske ekspedicije iz 1922. sve više je rasprostranjeno mišljenje da je on „divlji snežni čovek“.

Tada su to stvorenje nazvali „Metoh“, što prevedeno znači čovek-medved, ili „Kang-mi“ što znači snežni čovek. Naknadno, kad su istraživači pričali novinarima svoja iskustva u slengu su ovom stvorenju dali pridev „prljav“, što je ostalo do danas.

Neki čak veruju da bi Jeti mogao da bude prosto medved ili planinski majmun.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs/ Izvor: break.com)

Check Also

VULIN PRIZNAO: „TREBA ZAPLENITI VIŠE KOKAINA, MALO MI JE“ (VIDEO)

Na društvenoj mreži Tviter osvanuo je video snimak u kome ministar Vulin kaže da mu …