Home / ZANIMLJIVOSTI / SAZNAJTE ŠTA OTKRIVA LICE O HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA- NAUČITE DA IH ČITATE

SAZNAJTE ŠTA OTKRIVA LICE O HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA- NAUČITE DA IH ČITATE

Saznajte šta otkriva koje horoskopsko lice, naučite njihove karakteristike i tako možete bolje da ih razumete.

zavodnica-zena-dvoje-par

Ovan

Veseo izraz njegovog lica ne mora ništa da znači, kao ni to što je mladolik i u zrelijim godinama. Ukoliko je muškarac, tada vas od njegovog prodornog pogleda pomalo podilazi jeza, jer deluje opasno. S druge strane, izgleda kao neko za koga niste baš sigurni šta mu se mota po glavi. Žene Ovnovi imaju izraženiji polemički stav koji svakako možete da „pročitate“ na njenom licu.

Bik

Tako ležeran, opušten, duhovit, ali i muževan. Njegov prodoran pogled vas može oboriti s nogu. Izraz njegovog lica kao da vam govori da ste uz njega zaštićeni, i zato vas ne treba zavarati ležerna boemština koja izbija iz njegovog vragolastog, zanosnog pogleda. Jer kada Bik progovori – više od njegovih očiju govori boja njegovog glasa, koji je ugodan i umirujući i to tako da se uz njega osećate ušuškani i sigurni kao malo dete.

Blizanci

I kada deluju mladalački, Blizanci su itekako proračunati i racionalni. Ako pokušava da dela poput zle veštice iz kakvig priča ili filmova – iza takvog imidža se ipak krije osetljiva devojčica koja ne želi da odraste. Priča puno, ali najmanje o sebi. Ukoliko deluje kao fatalna žena, to je smišljena maska kojom pokušava da zaštititi svoju pravu prirodu osobe pomalo nespremne za veće emotivne izazove.

Rak

Njegov dečački izgled (često ima izuzetno detinje crte lice) ili to što mu se kosa možda proredila – ne sme da vas zavara. Ugodan i stidljiv Rak osvaja upravo tajanstvenošću i zaštitničkim stavom kojim će vas razoružati već na prvi pogled. Jer on pleni, iako je uglavnom mamin sin. Žena Rak je ljubazna, lepa, nežna i puna razumijevanja, s obrazima poput punog Meseca, i izaziva upravo ono što želi – vašu želju da je zaštitite (pa će lako ona posle s vama).

Lav

Izraz njenog lica odaje rođenu zvezdu, jer ona je atraktivna, vesela, i teško da će ostati neprimećena. Ukoliko je ne primete – i dalje će glumiti. Sva je doterana, iz kuće ne izlazi nenašminkana ili bez frizure, a i zašto bi? Vragolast pogled njenih okruglih očiju razoružava vas na prvi pogled, dok gospodin Lav zaista ima nečeg plemenitog u izrazu lica, kao da govori koliko je dominantan, ponosan, i dostojanstven.

Devica

Nenim otmenim, duguljastim licem dominira tajanstven, ali ispitivački pogled. Kao u bajci, može se preobraziti iz ružnog pačeta u gracioznog labuda, i kad ima lepu frizuru, misli da je sebi ulepšala život.
Lepi i sedi: kako da zadržimo mladolik izgled zahvaljujući negovanoj kosi…
Muškarcu Devici nije važno šta drugi misle o njegovom izgledu, ali izraz njegovog lica odaje pristojnog i raspoloženog dečaka, iako prodoran pogled i muževan izraz lica uglavnom otkrivaju intelektualnu i dinamičnu prirodu.

Vaga

Izraz njenog lica otkriva uglavnom ono što Vaga želi da pokaže drugima (odnosno njen imidž u javnosti) bilo da je hladna plavuša kao u starim holivudskim filmovima ili zavodljiva crnka. Izuzetno joj je stalo do izgleda (zbog kog se često nalazi u centru pažnje) čemu pridonosi njena mladolikost, i često naglašene muževne crte kod muškarca Vage.

Škorpija

Njenim licem dominiraju oči i prodoran pogled koji ne otkriva osećanja, pa žena Škorpija često deluje vrlo zavodljivo, čak i bez šminke, bilo da je izrazita crnka ili plavuša. Muževan izgled muškarca Škorpije nije samo njegov imidž – on je zaista takav, pogotovo ako je crnokos ili tamnije puti, a ukoliko je svetlokos deluje otmenije, jer njegov izraz lica odaje jaku harizmu.

Strelac

Iako je uglavnom nasmejan, muževan izraz njegovog lica odaje simpatičnu prirodu, što ga čini popularnim u društvu. Postoji nešto otmeno u crtama njegovog lica, bez obzira na to što često rano počinje da gubi kosu.

S druge strane, iako ne deluje toliko krhko niti nežno, žena Strelac često ima svoj nedokučiv izraz lica iza kojeg se obično kriju njena maštanja o putovanjima, ili bilo kakvom lepom načinu na koji može pobeći od stvarnosti.

Jarac

Njen pogled ne otkriva puno, više je ispitivački, iako zna da bude i pomalo nestašan. Godine joj više donose nego odnose, pa dugo zadržava mladalački izgled, naročito zbog lepe kose ili nečeg egzotičnog u izrazu lica. Iako muškarac Jarac deluje hladno zbog prodornog pogleda s godinama deluje mlađe, ali rano počinje da gubi kosu.

Vodolija

Izraz njegovog lica ostavlja pojam tajanstvene osobe s kojom nije poželjno poigravati se, ma kako društvena bila. Ipak, voli da je svi primete. Nešto intrigantno i pronicljivo u njegovom pogledu čini ga još zanimljivijim, nekako autentičnim, čak i kada nije lep po klasičnim merilima. Deluje pomalo rastreseno, a ništa mu ne može promaći, jer sve primećuje, a ćuti.

Ribe

Njihov pogled, baš kao i izraz lica, dosta skriva, ali i puno govori. Svakako, nedokučiv, bez obzira na to je li im je kosa razbarušena ili zalizana, jer muške Ribe samo prividno ne drže do izgleda. Kad gledate njihove lepe izražajne oči i zanos u tajanstvenom pogledu, pogotovo ženskih pripadnika znaka, jasno vam je koliko je ona ženstvena, senzualna i graciozna, i u izgledu i u ponašanju.

(Altertv.org)

Check Also

VULIN PRIZNAO: „TREBA ZAPLENITI VIŠE KOKAINA, MALO MI JE“ (VIDEO)

Na društvenoj mreži Tviter osvanuo je video snimak u kome ministar Vulin kaže da mu …