Home / ZANIMLJIVOSTI / SEKS NA JAVNOM MESTU Kako da uživate, a da vas ne uhvate..

SEKS NA JAVNOM MESTU Kako da uživate, a da vas ne uhvate..

Sve je do odabira prave situacije! Već je postao imun da vas vidi golu pred spavanje, ali bljesak gole butane na ulici, pri povratku sa partija je neočekivani voajerizam, kome će malo koji muškarac odoleti!

 

par-dvoje

Stoga, dajemo vam par predloga kako da imate seks van udobnosti vašeg doma, bez hapšenja zbog nedoličnog ponašanja u javnosti.

Da li postoji neko da nije poželeo seks na javnom mestu?

Tajna održanja dugoročno vatrene požude među partnerima je u sposobnosti da jedno drugom priređujete seksualna iznenađenja koja će konstantno održavati vaš ljubavni život užarenim.

Izmestite seks van dometa vaše spavaće sobe i vaša strast će goreti večnim plamom. Iako seks na haubi vašeg automobila može da izgleda prostački i neromantično, naročito kad imate veliki, udoban krevet kod kuće, u kome možete da se valjate do besvesti, ključna fora je u kontrastu i faktoru iznenađenja koji razbuktavaju strast među ljubavnicima u sekundi.

Stojeće pozicije su najbolji odabir za visoko rizični seks na otvorenom kad treba da se brzo izvučete iz neprijatne situacije i pobegnete glavom bez obzira sa mesta zločina.

Najbolje je da stanete leđima okrenuti ka vašem partneru, malo povijenog tela unapred, jednom nogom podignutom ili oslonjenom na najbližu moguću podlogu. Ukoliko tako nešto ne postoji, vaš partner bi mogao da vam pomogne u pridržavanju jedne noge svojom slobodnom rukom, dok se drugom oslanja na zid ili koju već prikladnu podlogu.

Dok ne penetrira u vas, tom drugom rukom mogao bi da stimuliše vaš vaginalni zid i klitoris sa prednje strane, nakon što vam podigne suknju ili haljinu i svuče svoje pantalone na bezbedni nivo. Ne da ih previše spušta, iz bezbednosnih razloga!

Obratite pažnju na postavljene sigurnosne kamere u gradskim uslovima, da ne biste već sledećeg trenutka osvanuli na internetu kao viralna zabava dana!

Seks usred prirodnog okruženja je zabavan i atraktivan jer ne morate da razmišljate o dugoročnoj udobnosti. Livade, žive ograde, žbunje i šumarci mogu da budu neverovatno uzbudljive lokacije ali nisu za preterano stidljive i seksualno penzionisane osobe.

Ako ste zabrinuti zbog toga što ste izloženi javnosti, potrudite se da nađete neki ambar na mirnoj farmi i uživajte u skloništu od stranih elemenata i pogleda radoznalaca. Ovce i koze zanemarite!

Pažljivo birajte vreme za seks napolju. Ako se desi da poželite da probudite vašeg partnera usred noći uoči važnog poslovnog sastanka i poželite da odete s njim da bacite đubre iza zgrade, bojimo se da to neće baš dobro da se završi. Sačekajte vikend kad budete u mogućnosti da odspavate popodne da biste oboje bili u punoj snazi usred noći kad se zov vaše seksualne prirode javi.

Ili iskoristite priliku kad se vraćate iz bioskopa ili pozorišta, a decu čuva baba ili bejbisiterka i ne gledajuu vam na sat, da se ne bi desilo da vas telefonski poziv sa pitanjem – dolazite li uskoro – poremetio u vašem ostvarenju cilja.

Imajte na umu da su rana jutra odlična za seksualne urbane ispade jer su ulice tada puste, ali poljoprivrednici ustaju u cik zore, tako da se ne preporučuje da na selu pravite seksualne egzibicije u to doba. Izbegavajte polja i seoske puteve između tri i sedam ujutro.

U svakom slučaju, potrudite se da osvežite vaš seksualnii život seksualnim činom na javnom mestu ili u prirodi. Nađite svoj način, vreme i mesto ali tako da ne uznemiravate širu javnost. Neke slatke stvari najbolje je zadržati samo za sebe.

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …