Home / ZANIMLJIVOSTI / Smanjio je svoje telo i pomerio kosti, a zatim je obukao dečju majicu i stavio u nju čak TRI PIVSKE FLAŠE (VIDEO)

Smanjio je svoje telo i pomerio kosti, a zatim je obukao dečju majicu i stavio u nju čak TRI PIVSKE FLAŠE (VIDEO)

Verovatno su i vama prve asocijacije na kung fu legendarni Brus Li ili Džeki Čen, ali da ova drevna veština ne podrazumeva samo borilačke sposobnosti pokazuje primer Vang Baoa iz Kine.

Poznati majstor kung fua već šest decenija se bavi ovom veštinom, ali ima sposobnost koju ne možete videti u akcionim filmovima.

Vang Bao se bavi specifičnom disciplinom koja se na kineskom naziva Suogugong, što bi u prevodu značilo smanjivanje tela.

On je pred publikom demonstrirao svoje sposobnosti tako što je na jedvite jade obukao dečiju košulju koja samo što nije pukla na njemu, ali kada je upotrebio svoju veštinu uspeo je da čak zakopča.

I ne samo to, višedecenijsko vežbanje Suogugonga omogućilo mu je da dodatno dislocira kosti ramena, pa je ispod košulje uspeo da stavi i tri pivske flaše.

Kung fu na kineskom predstavlja svaku veštinu koja zahteva učenje, strpljenje i dugotrajnu vežbanje, ali od originalnog značenje u 20. veku ostalo je samo značenje ovog pojma koji se odnosi na borilačku veštinu.

Pogledajte video:

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …