Home / ZANIMLJIVOSTI / SNIMAK ČETNIKA I BALIJA KOJI JE ZAPALIO INTERNET I POKAZAO SAV BESMISAO RATA: „Ginemo ovde za nečije ideale, Karadžića i Izetbegovića, ko od nas ostane živ, opet ćemo zajedno piti u kafani!“ (VIDEO)

SNIMAK ČETNIKA I BALIJA KOJI JE ZAPALIO INTERNET I POKAZAO SAV BESMISAO RATA: „Ginemo ovde za nečije ideale, Karadžića i Izetbegovića, ko od nas ostane živ, opet ćemo zajedno piti u kafani!“ (VIDEO)

balije-cetniciSnimak susreta vojnika Armije BiH i vojske Republike Srpske koji pokazuje sav besmisao rata, ponovno se širi društvenim mrežama.

Protagonisti su se susreli tokom razmene zarobljenika u mestu Kasatići kod Hadžića 25. januara 1993. godine, a iako su na suprotnim stranama uputili su dobre želje jedni drugima.

– Ginemo ovde za nečije ideale, Karadžića i Alije Izetbegovića. Ko od nas ostane živ, opet ćemo zajedno piti u kafani – rekao je jedan vojnik i pritom zamolio drugog (‘protivnika’) za cigaretu.

– Imam. Da sam znao da ćeš biti tu, poneo bih ti boks cigareta – odgovorio mu je i poručio mu da se čuva.

Jedan od protagonista u jednom trenutku se obraća snimatelju i govori: On snima i sad ćeš poslati to na TVBiH, ali neće oni to pustiti jer će garant reći, nemoguće je da četnici i balije ovako rade.

‘Ljuti protivnici’ se nakon toga razilaze, uz obostran pozdrav: „Sretno, momci, čuvajte se“.

Pogledajte video:

(Index.hr)

Check Also

VULIN PRIZNAO: „TREBA ZAPLENITI VIŠE KOKAINA, MALO MI JE“ (VIDEO)

Na društvenoj mreži Tviter osvanuo je video snimak u kome ministar Vulin kaže da mu …