Home / ZANIMLJIVOSTI / ŠOKANTNA ISPOVEST RADNICE S KRUZERA: Udala sam se za 40 godina starijeg muškarca, misleći da je BOGAT, a onda sam…

ŠOKANTNA ISPOVEST RADNICE S KRUZERA: Udala sam se za 40 godina starijeg muškarca, misleći da je BOGAT, a onda sam…

Sve više mladih donose odluku da se otisnu u svet i zarade novac radeći na kruzeru.

Iako život i rad na ovim prekookeanskim brodovima uopšte nije lak, mnogi tamo pronađu i sreću. Jedna devojka, po imenu Elena, podelila je svoju pomalo nesvakidašnju priču na bosanskom portalu.

Ona je na kruzer otišla odmah posle srednje škole, tačnije sa 19 godina.

Elena je na kruzeru upoznala dosta starijeg muškarca, u kom je videla dobru priliku i poletela da se uda za njega. Međutim, tek kada su se venčali, shvatila je da je istina malo drugačija.

Ovo je njena ispovest:

– Odmah nakon srednje škole prijavila sam se za kruzer i tada nisam znala da ću postati obična fufica, ali nažalost izgleda da jesam.

Radila sam u jednom baru, naravno zbog mog izgleda, ali nakon smene sam često završavala u sobama bogatih biznismena, najčešće matoraca preko 50 godina. Pare koje su nudili teško koja žena bi odbila.

Jedan takav, tačnije malo stariji, ima 64 godine, ma pravi švaba, sa žutom kosom i staračkim pegama na sebi, bio je skoro pa redovna mušterija. Dane je provodio u baru, sedeći i gledajući u mene.

Na raju mi je ponudio da se udam za njega, što mi je na prvu pomisao bilo grozno, ali nakon što sam malo razmislila i shvatila šta sve dobijam ukoliko prihvatim, prihvatila sam.

Udala sam se za njega i evo već skoro godinu dana živim u Berlinu. Za to niko od mojih ne zna i svi i dalje misle da sam na kruzeru.

Sve je bilo u redu dok nisam shvatila da matori nije toliko bogat koliko sam mislila, ima iznad proseka, ali krstarenje su mu uplatila deca kojih ima petoro. Tako da i stan u kom živimo teško da će ostati meni.

Jedino penzija koja mu je 3350 evra možda ostane meni, opet moram se dobro raspitati da li i kod njih penzije ostaju suprugi, odnosno koliko, jer ako bude ispod 2.000 evra, mislim da mi se uopšte ne isplati spavati pored ovog matorog smrada.

Check Also

MEDIJI PRENOSE: U SAD IDENTIFIKOVAN JEDAN OD NAJMISTERIOZNIJIH SERIJSKIH UBICA SVIH VREMENA (VIDEO)

Sjedinjene Države identifikovale su jednog od najtraženijih serijskih ubica kasnih 1960-ih, poznatog kao Zodijak, navodi Fox …