Home / ZANIMLJIVOSTI / SRUŠIO JOJ SVET ZA 2 MINUTA: Bila sam zaljubljena a onda sam našla njegov dnevnik i saznala…

SRUŠIO JOJ SVET ZA 2 MINUTA: Bila sam zaljubljena a onda sam našla njegov dnevnik i saznala…

knjiga
Ne sluteći šta se sve dešavalo dok su bili u vezi, Šina je na kraju sve slučajno saznala, pa je odlučila da svima otkrije svoju nesrećnu ljubavnu priču.

Novinarka portala Elite Daily, Šina Šarma, 2013. godine je upoznala dečka, zaljubila se i bila sa njim u vezi oko godinu dana. Ali, onda su raskinuli, a ostalo je mnogo nerazjašnjenih stvari.

Ne sluteći šta se sve dešavalo dok su bili u vezi, Šina je na kraju sve slučajno saznala, pa je odlučila da svima otkrije svoju nesrećnu ljubavnu priču i kako je saznala da je momak sa kojim je bila u vezi i kog je obožavala, zapravo nikada nije ni voleo, piše Stil.

Njih dvoje su raskinuli pre više od godinu dana, ali Šina je i dalje zaljubljena u njega. Zbog toga je i pristala da se vide kada joj je javio da će doći u Njujork, gde ona živi, na nedelju dana, zbog lekarskih pregleda i razgovora za posao.

Činilo joj se kao nešto humano da pozove momka koji nema novca za hotel da nedelju dana provede kod nje, ali Šina priznaje da je imala i druge razloge – pokušaj pomirenja.

„Kada je došao u Njujork, ta prva zajednička noć bila je prelepa. Otišli smo na večeru, pričali o svemu i svačemu, komunikacija nam je bila odlična, samo što smo sada bili stariji i zreliji. Kad smo došli u moj stan, spremili smo se za spavanje i nastavili da pričamo do duboko u noć. A onda sam ga ja poljubila u obraz. I tako, malo po malo, došli smo i do strastvenog se*sa.

Bilo je odlično! I sledećeg dana je bilo sve super, imala sam osećaj da smo ponovo zajedno“, priseća se Šina.

Ali, onda je došao i treći dan, kada je njen bivši otišao na lekarske preglede. Kada se Šina vratila sa posla, ugledala je njegovu torbu.

„To me paralizovalo. Torba je tu stajala i praktično me molila da je otvorim. Nisam mogla da odolim“, oktriva ona. Kada je otvorila torbu, između ostalih stvari, Šina je ugledala dnevnik. Znala je da on voli da piše i da zapisuje i trenutke iz intimnog života, a pošto je nakon raskida ostalo mnoštvo nerazjašnjenih stvari i pitanja na koja nikada nije dobila odgovor, otvorila je dnevnik i počela da čita.

„Pisao je o tome kako nije zadovoljan svojim odrazom u ogledalu. Preletela sam pogledom preko redova koji su govorili o tome, a onda sam ugledala svoje ime. Zastala mi je knedla u grlu. Fokusirala sam se na period od jula 2014, kada smo otprilike raskinuli.

Reči kojima me je opisivao nisu imale veze sa ljubavlju ili bilo čim sličnim. Bile su to obične reči, kao da sam neka usputna devojka koju je video u metrou. A on je meni slomio srce. Shvatila sam da od one ljubavi za koju sam mislila da je bar nekad postojala, nikada nije bilo ništa. Bila sam glupa“, ispričala je Šina.

Najveći problem bio je u tome što je nju opisao sa nekoliko ispraznih reči, dok je u nevažne stvari unosio svu energiju, čitav spektar boja…

Nakon što je ovo saznala, devojka je ostala nepomična na krevetu, sve do njegovog dolaska.

Shvatila je zašto je uvek bio nekako odsutan, zašto nikada nije pričao o zajedničkoj budućnosti. Dok je čekala da se vrati, sve vreme joj se plakalo, ali suze nisu potekle.

„Kad je konačno stigao, bila sam spremna za razgovor. Pogledao je u mene, pa u dnevnik, pa opet u mene. Seo je na stolicu.

Samo me pusti da nešto kažem. Znam da nije trebalo da pročitam, ali nisam mogla da se oduprem. Znala sam da se osećaš izgubljeno, ali nisam znala da si ovoliko izgubljen. Teško je saznati šta ti je u glavi, a meni je jako stalo do tebe“, iskreno je rekla Šina.

A onda je usledio njegov poslednji pokušaj da povredi Šinu.

„Znao sam da ćeš da uradiš nešto ovako. Verovao sam ti. Zato sam i ostavio svoje stvari“, rekao je, počeo da skuplja svoje stvari i preko ramena dobacio:

„E, da. Zaljubljen sam u nekoga. A to, naravno, nisi ti“. Otišao je i zatvorio vrata za sobom.

„Kada je otišao, suze su mi konačno krenule. Kažu da se sve događa s razlogom. Nešto mi govori da sam morala da pronađem taj dnevnik i pročitam ga. Shvatila sam da me nikad nije voleo. Shvatila sam da žene i muškarci komuniciraju na potpuno drugačije načine. Naučila sam da se nikome ne može verovati potpuno, pa čak ni onima koji su nam najbliži“, rekla je devojka i dodala:

„Verujte mi, na kraju je taj dnevnik bio baš ono što mi je trebalo. Neke stvari su ipak bolje kada se ne izgovore“, zaključila je Šina.

(vesti-info.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …