Home / ZANIMLJIVOSTI / ŠTA JE TO LJUBAV PREMA HOROSKOPSKIM ZNACIMA: LAVU JE LJUBAV BAJKOVITA ROMANSA, ZA VAGE JE LJUBAV HARMONIJA..

ŠTA JE TO LJUBAV PREMA HOROSKOPSKIM ZNACIMA: LAVU JE LJUBAV BAJKOVITA ROMANSA, ZA VAGE JE LJUBAV HARMONIJA..

Kad nađeš osobu koja se smije , a ispod njenog osmeha stoji hiljadu suza , čuvaj je . Dobro je čuvaj . Te osobe vrede , taj osmeh je najljepši jer se u njega uloži snaga . Te osobe su jake . Ta osoba nikad neće dozvoliti da se tebi desi to što se njoj desilo .
dvoje
Šta je to ljubav prema horoskopskim znacima ? Saznajte šta vaš partner ( ili neko za koga želite da bude vaš partner ) misli kada je reč o ljubavi .

Ovan

Za osobe rođene u znaku Ovna , ljubav je potreba koja treba da bude ispunjena . Shvataju je kao svoje osnovno pravo i ne oklevaju da zatraže ljubav . Osoba u znaku Ovna neće oklevati da svoju ljubav potraži na neobičnim i neočekivanim mestima , naročito ako mu neka osoba zapadne za oko . Ovan vene kada je bez ljubavi . Za osobe u ovom znaku ljubav je poput čarobnog napitka , u potpunosti ih ispunjava . Oni traže neprestanu ljubav i pokazivanje pažnje kada su u vezi . Ako ih partner zanemari i ne posveti im dovoljno pažnje , oni će se ohladiti . Mada u određenim situacijama , kada su iskreno i jako zaljubljeni , oni će odbijanje shvatiti kao izazov , i neće odustati od te osobe , dok ne uspeju da je osvoje .

Ono što Ovnovi još treba da nauče u ljubavi je : da investiraju svoje poverenje na pravi način , u pravu osobu , i u pravo vreme . Treba da nauče da dobro razmisle pre nego što “ skoče “ .

Bik

Za osobe rođene u znaku Bika, ljubav je privrženost u svoj svojoj iskonskoj, fizičkoj i senzualnoj bliskosti. Kada im je potrebna ljubav, ona im odmah mora biti dostupna, prijatna i treba da im pruži zadovoljstvo. Oni znaju kako da vole, ali umeju i da pruže i da prime ljubav. Ljubav za njih ima sasvim jednostavno i razumljivo značenje. Bikovi su postojani i odani, oni cene materijalna dobra i sigurnost, i privlače ih ljudi koji im to mogu pružiti. Oni takođe žele da u potpunosti poseduju voljenu osobu. Pri tome pokazuju sav svoj bes, ljubomoru, tvrdoglavost, zavisnost i posesivnost.

Ono što osobe u znaku Bika još uvek treba da nauče je: fleksibilnost, sposobnost da oproste kada ih neko povredi ili odbije, i da slušaju i razumeju svog partnera.

Blizanci

Za osobe rođene u znaku Blizanaca ljubav je osećaj udobnosti i sigurnosti koji ih čini srećnim i pruža im zadovoljstvo . Sa druge strane , ljubav je i prepreka za osećaj potpune slobode . U pozitivnom smislu , ljubav za njih predstavlja prijatnu i prijatnu povezanost sa partnerom . U negativnom smislu , ljubav kod njih može izazvati osećaj ozlojeđenosti , jer u određenim situacijama Blizanci shvataju ljubav kao ograničenje . U takvim okolnostima , Blizanci mogu pokazati površno ponašanje , sklonost ka prevari , nepouzdanost .

Ako osobe u znaku Blizanaca nastave da posmatraju vezu kao jedan vid obaveze , onda će ta ljubav za njih izgledati samo kao puki osećaj obaveze i barijera za njihovu slobodu i nezavisnost .
Osobe u znaku Blizanaca u ljubavi još uvek trebaju da nauče : da cene nedodirljivu , toplu i nežnu stranu ljubavi .

Rak

Za osobe rođene u znaku Raka ljubav je mreža emotivne sigurnosti , potreba koja je iznad svih ostalih potreba , i nešto što bi prvenstveno trebalo da nastane iz iskrenosti i prijateljstva . Ljubav za njih predstavlja najlepši osećaj . Njihova ogromna potreba za ljubavlju izaziva u njima osećaj duboke sentimentalnosti . Sva prošla iskustva , osećaji gubitka i razočarenja , čine da osobe u znaku Raka postanu emotivne , velikodušne i senzualne osobe . Iako su povučeni i očvrsnuli od životnih udaraca , ipak njihov čitav svet počiva na temeljima osećanja i sentimentalnosti . Njima je potrebno pravo ljubavno gnezdo , u kojem će se osećati sigurno i ispunjeno .

Osobe u znaku Raka u ljubavi još uvek treba da nauče kako da se opuste i prepuste , i da se izražavaju otvoreno .

Lav

Za osobe rođene u znaku Lava ljubav je romansa – vatrena , jasna , penušava i predivna – nalik na one iz romantičnih filmova i bajki . Oni obožavaju da budu zaljubljeni , i divan im je osećaj kada vole i kada su voljeni . To izaziva u njima mnoštvo pozitivnih i lepih emocija . Lavovi umeju da vole i samog sebe , ali i ceo svet . Lavovi imaju sposobnost da bez ikakvih pritisaka , očekivanja i uslovljavanja izvuku ispunjenje i zadovoljstvo iz voljenih osoba .

Oni umeju da vole i da pruže ljubav , ali očekuju isto zauzvrat . Njihova potreba i nagon za dominacijom i moći ispoljava se i u vezi sa partnerom . Oni vole potčinjenost i žude za uveravanje . Lavovi ne zabušavaju što se tiče velikodušnosti i pažnje prema partneru . Oni očekuju da im se zahvalnost pokaže otvoreno i iskreno i da im se ukaže poštovanje .

Osobe u znaku Lava u ljubavi još uvek treba da nauče da budu skromni i smerni . I da je u ljubavi podjednako važno davati koliko i uzimati .

Devica

Za osobe rođene u znaku Device ljubav je misterija kojoj željno očekuju da se predaju . U ljubavi su na ivici svesnog razmišljanja , ne žele da znaju ništa više od onog što vide i veruju u ono što vide . A stvari koje ne vide , za njih možda uopšte i ne postoje .

U potpunosti su posvećene svojoj vezi i partneru , ali u ljubavi vide i njenu praktičnu stranu . Pošto su konstantno zaokupljene razmišljanjem i planovima , ne umeju da se opuste u potpunosti . Često je njihova najveća ljubav njihov posao , njihova kuća i mesto gde mogu stvoriti savršenu atmosferu . Savršenstvo ih inspiriše i pokreće . Dobar partner treba da pokuša da ih opusti i da odagna ozbiljnost i opreznost koja im je konstantno na umu .

Osobe u znaku Device u ljubavi još uvek treba da nauče i shvate strast i toplotu . Potrebna im je i sposobnost da razumeju da je ljubav mnogo više od čiste analize i računice , i da ima mnogo dublje značenje .

Vaga

Za osobe rođene u znaku Vage ljubav je harmonija. Spajanje umova koje je izbalansirano – ni u kom slučaju nije ekstremno i vodi do srećnih i prijatnih rezultata za obe strane. U Vaginom staloženom, simetričnom i skladnom svetu, ljubav se vezuje za lepotu. Venera, vladajuća planeta Vage, uliva u ove osobe duboko ukorenjeno poštovanje za estetiku, simetriju i sklad.

Nekad ovo može predstavljati i problem za njih, jer se može dogoditi da ne uspeju da shvate dublje značenje ljubavi. Potrebno im je dosta vremena da odaberu savršenog partnera, jer žele da im partner po svemu odgovara. Pošto su šarmantne i elegantne, osobe u znaku Vage retko imaju problema u pronalaženju obožavatelja i partnera, ali im je, ponekad, potrebno mnogo vremena da se odluče.

A za to vreme, dok Vage razmišljaju, potencijalni partner može otići razočaran, jer mu je dosadilo da čeka. Vage odmah znaju da li su zaljubljene i uživaju u svim detaljima koji prate zaljubljenost i udvaranje – vino, ruže, mirišljave sveće, čokolade.

Osobe u znaku Vage još uvek treba da nauče da lepota može biti ljubav, ali lepota je u očima onoga koji posmatra. Sklad zaljubljenih srca i kompatibilnost je važnija od izgleda. Važno je dublje značenje same ljubavi.

Škorpija

Za osobe rođene u znaku Škorpije ljubav je žudnja za jedinstvom koja ih obuzima u potpunosti i prati ih tokom čitavog života i utiče na njihova mišljenja i izbore . Za njih je ljubav vrhunsko osećanje , vredno svake žrtve , kod njih je to osećanje izraženo i bolje ga razumeju na jedan više fizički , telesni način . Pomoću intimnosti oni pronalaze i razumeju nepoznato , prelaze fizičke barijere i dodiruju akorde sopstvene svesti , što ih beskrajno opčinjava . Nije ni čudo , što intimnost sa partnerom ima ogroman značaj u njihovom životu . To je za njih način da spoje ljudsko sa duhovnim .

Osobe u znaku Škorpije još uvek treba da nauče značaj toga da je ljubav davanje i predaja . Da spoznaju da ispunjenje u ljubavi treba da bude obostrano .

Strelac

Za osobe rođene u znaku Strelca ljubav je prava i večna , ali i nešto što ih može zaobići , i zbog toga je moraju pronaći , istražiti , povratiti i zadržati , pre nego što je zauvek izgube . Strelčevi su u suštini nesigurni . Njihove nesigurnosti su pažljivo zamaskirane njihovom komunikativnom , druželjubivom i iskrenom pojavom . Pošto se često plaše stvarnosti , oni traže utočište u idealizovanju , i u tome nekada umeju i da preteraju .

Poseduju snažan duh i volju za istraživanjem . Plaše se da pogledaju dublje u svoja osećanja , i zbog toga im se može desiti da ne iskuse potpuno ispunjenje u ljubavi . Preterano su obazrivi po pitanju svog prostora i slobode , i zbog toga nekad mogu da pomisle da će ih ljubav sputati i vezati , a ne osloboditi . Ipak , njihovi partneri mogu mnogo toga naučiti iz njihovog zaraznog idealizovanja stvari , optimizma i entuzijazma .
Osobe u znaku Strelca u ljubavi još uvek treba da nauče lekcije iz odanosti i posvećenosti .

Jarac

Za osobe rođene u znaku Jarca ljubav je uzajamna razmena zadovoljstva koja donosi potrebnu sigurnost, mir i zadovoljstvo. I nasuprot opštem mišljenju, ljubav im je veoma važna. Za njih ljubav predstavlja povezanost i odgovornost, ali i senzualnost i stabilnost. Njihova ozbiljna spoljašnjost može prikriti njihovu nežnu i blagu stranu ličnosti, ali oni u potpunosti razumeju ljubav.

Kada se oslobode i otvore prema partneru, Obasuću ga sa naletima razuzdane strasti i ekstremnom sigurnošću u sebe, što može biti izuzetno očaravajuće. Planeta Saturn kod njih deluje na izuzetno poštovanje prema kulturi, starosti, uspehu i dostignućima, pa ih zato privlače bogati i uspešni. Ipak, bogati po njihovom shvatanju nisu oni koji su rođeni takvi, već oni koji su vredni i to su postali radom i trudom.

Njihova porodica ima veliki značaj u njihovom životu. Zbog toga, kada vole, prihvataju tu osobu kao člana porodice – retko se odlučuju na kombinacije za jednu noć i površna flertovanja.

Osobe u znaku Jarca u ljubavi još uvek treba da nauče da se opuste, da se bezuslovno predaju i da budu nesebični u ljubavi.

Vodolija

Za osobe rođene u znaku Vodolije ljubav je svežina i nešto novo, nesebična i prijatna. Vodolije žele da ispitaju dubine i obim ljubavi, pre nego što u potpunosti prihvate njen oblik i postojanje. Za njih kao humanitarce Zodijaka, ljubav je univerzalna i nesebična. Vodolije snažno veruju da se može biti nepristrasan i jednak u svim sferama života.

Vodolije uvek imaju mnogo prijatelja. Sa svojom privlačnom ličnošću, vizionarskim pristupom i tolerancijom, vrlo retko osete oskudicu u prijateljstvima i obožavaocima. One vole nove i moderne pristupe svemu, pa i ljubavi. Za njih je izazov menjanje konvencija i tradicije u načinu udvaranja i ljubavi. Zbog toga, mnoge Vodolije neće oklevati da razmotre opcije između više potencijalnih partnera, pre nego što se istinski prepuste ljubavi.

Pošto su otvorene prirode, često pomešaju neformalna prijateljstva sa ljubavlju. Zbog toga im se često dešava da se osete praznim, neispunjenim ili zbunjenim u ljubavi.
Osobe u znaku Vodolije još uvek treba da nauče u ljubavi da je važno u potpunosti se predati i da sumnjičavosti nije mesto u ljubavi.

Ribe

Za osobe rođene u znaku Riba ljubav je nesebično osećanje , čudo koje upotpunjuje , stvara celinu , i zahteva potpuno predavanje . Za njih je ljubav više davanje nego primanje , i ima dosta zajedničkog sa kreativnošću i filozofijom . Ali zbog njihove promenljive prirode i uticaja vladajuće planete Neptuna , Ribe mogu pokazati sklonost da se kreću – od jednog do drugog , konstantno u potrazi za pravom ljubavlju i dubljim značenjem . One ipak mogu biti verne , čvrsto vezane za svoje ideale , ne zbog toga što ne uspevaju da vide druge izbore i značenja , već što jednostavno znaju da je to ono pravo .

Osobe u znaku Riba u ljubavi još uvek treba da nauče činjenicu da ljubav obuhvata sve , da je kompletna i da može motivisati osobu da živi i nastavi dalje , da ljubav jeste i može biti najveća motivacija u životu .

(Svet zodijaka)

 

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …