Home / ZANIMLJIVOSTI / Šta žene najviše žele tokom seksa…

Šta žene najviše žele tokom seksa…

dvojeFoto: Copyright:profimedia.rs,shutterstock

Žene u većini slučajeva prećute šta žele da partner uradi za njih. One bi najviše volele da muškarci mogu da im pročitaju misli i tako im pruže ugođaj. Bilo da je u pitanju stidljivost ili tajanstvenost, žene retko pričaju o svojim seksualnim željama. Evo deset stvari koje žene najviše žele u krevetu.

1) DA IH PARTNER POLAKO SKIDA

Muškarce obično obuzme strast, pa ne mogu polako da skinu odeću sa partnerke. Žene žude da budu zavedene polako i da ih lagano skinu.

2) MAŽENJE U JAVNOSTI

Pripadnice nežnijeg pola uzbuđuje pomisao da ih neko posmatra, dok se maze sa partnerom. I kada ne žele da „idu do kraja“, žene vole da se maze u javnosti.

3) ŽELE DA PREUZMU KONTROLU

Afrodizijak koji žene najviše vole je moć. Žene preuzimanjem kontrole u krevetu pokazuju mož i poziciju da im je muškarac podređen. Neke vole da imaju jednaku količinu moći sa muškarcem, dok druge vole da vežu partnera i da imaju potpunu kontrolu.

4) SEKSI ULOGE

Gluma u krevetu čini da se osećamo oslobođeno i drugačije. Tako žene opuštaju svoje kočnice i osećaju užitke koje ne mogu u „sopstvenoj“ koži.

5) RAZNOLIKOST POKRETA I BRZINE

Dame vole različite vrste pokreta, različite brzine i intenziteta. Vole da partnerove ruke i usne budu svuda po njihovom telu.

6) DA BUDU NAJVAŽNIJE

Svaka žena želi da se oseća posebno, poželjno a nekad i razmaženo. Želi da bude jedina na svetu. Ona kojoj partner to priušti, vratiće istom merom.

7) ORALNI SEKS

Ovo je poseban stepen intimnosti. Kada drugoj osobi dozvolimo da izbliza doživi naše telo, to znači da smo ostvarili poverenje. Žene lakše dožive orgazam oralnim seksom.

8) DA MUŠKARAC BUDE GLAVNI

Devedeset odsto žena kaže da vole kada je muškarac glavni u krevetu. Ta potreba je vezana za nagon nežnijeg pola da se o njima brine snažniji pol. Žene žele da se predaju muškarcu i da nađu sposobnog muškarca koji će ih štititi.

9) PREDIGRA VAN SPAVAĆE SOBE

Ženu uzbuđuje izgled muškarca, njegov glas i humor, ali žene takođe vole da ih muškarac zavede.

10) DA IH MUŠKARAC OBASIPA POLJUPCIMA

Žene najbolje opuštaju poljupci. Vole lagane, senzualne, ali i strastvene. Najbolje je da su spontani i neočekivani. Ovako muškarac čini da se žena oseća kao da je ceo svet njen.

(M.Đ/dnevnik.hr)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …