Home / ZANIMLJIVOSTI / Stajala je pored prozora sa mobilnim telefonom A ONDA JE UDARIO GROM (VIDEO)

Stajala je pored prozora sa mobilnim telefonom A ONDA JE UDARIO GROM (VIDEO)

Na gotovo neverovatnom snimku, koji kruži internetom, može se videti žena čiji telefon, u trenutku dok njime snima oluju, pogađa munja. Šansa da se tako nešto dogodi iznosi jedan na prema 700.000, a da se to desi dok držite telefon u ruci još je manja.

Međutim, Trejsi Kuloul je u Škotskoj doživela upravo to, u četvrtak uveče dok je sa prozora svog stana snimala oluju. Snaga munje izbila joj je mobilni telefon iz ruke, ali je on i dalje nastavio da snima.

U pozadini snimka čuje se Trejsi koja je nekoliko puta ponovila da ju je upravo pogodila munja.

“Pokušavala sam da snimam smrknuto nebo napolju, nadajući se da ću zabeležiti neku munju ali nisam mislila da će ona udariti u mene. Munja je udarila u nastavak za držanje na maski mog telefona. Mislim da mi je to spasilo život jer bi inače mobilni eksplodirao”, rekla je ona za San.

Dodala je i da tom prilikom nije povređena i da su i deca i prijatelji koji su se u tom trenutku zatekli kod nje kući dobro.

“Doduše, eksplodirala mi je sijalica u kuhinji”, rekla je ona i dodala da je nakon udara osećala bolove i probadanje u levoj ruci.

“Nemate pojma koliko je jaka munja, još uvek osećam bol od malog prsta do lakta. Kad je udarilo, izgledalo je kao neko snažno plavo svetlo. Život mi je proleteo pred očima, bacila sam mobilni telefon i počela da paničaim”, rekla je Trejsi.

Pogledajte video:

Check Also

IZGOVORITE OVE REČI I DOBIĆETE MUDROST I SNAGU DA IZ TEŠKOĆA IZAĐETE KAO POBEDNICI!

Religija mora početi sa pražnjenjem i čišćenjem srca. Duša koja se obraća Bogu u svakodnevnoj …