Home / ZANIMLJIVOSTI / SUMNJALA JE DA JE MUŽ VARA SA NJENOM BAKOM (65): Šokirala se kada je saznala PRAVU ISTINU! (VIDEO)

SUMNJALA JE DA JE MUŽ VARA SA NJENOM BAKOM (65): Šokirala se kada je saznala PRAVU ISTINU! (VIDEO)

crnkinja-zena

Kendi je sumnjala je u vernost svoga partnera Džoa pa je tražila da se podvrgne detektoru laži.

Unatoč tome što su dobili i dete, 23-godišnja žena je sumnjala u svog supruga jer joj je priznao da je slab na starije žene, pa je uzela stvar u svoje ruke.

Naime, jedne večeri Džo se iskrao iz njihove spavaće sobe oko 4 sata ujutro. Kendi je odmah posumnjala kako je otišao u sobu njene 65-godišnje bake Kerol te je s njom prevario.

Zbog toga ih je sve prijavila u popularni američki šou “The Maury Show“ kako bi saznala istinu. No, kada su njenog partnera priključili na detektor laži, otkrila je nešto čemu se nije nadala. Njena 65-godišnja baka poricala je da je spavala s dečkom svoje unuke.

„Iskreno, pušili smo marihuanu zajedno. Eto, to je istina“, rekla je 65-godišnjakinja. Iako joj Kendi nije poverovala, detektor laži otkrio je da je to očito istina jer je pokazao kako Džo nije spavao s Kerol.

No, Kendi je zato otkrila druge stvari o ocu svoga deteta, a u koje nikada nije sumnjala. Otkriveno je, naime, kako je Džo plaćao za seksualne usluge dok je bio u vezi sa Kendi i da ju je varao dok je njegova supruga bila na poslu.

Ona je, očekivano, bila skrhkana, a Džo je priznao krivicu. No, barem više nije sumnjala u svoju baku kojoj je otpočetka trebala verovati.

Pogledajte video:


(kurir.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …