Home / ZANIMLJIVOSTI / Sve je bilo dozvoljeno – tuče, alkohol, ubistvo, silovanje, pušenje! Otkrivena prava istina o najskandaloznijem rijalitiju (VIDEO)

Sve je bilo dozvoljeno – tuče, alkohol, ubistvo, silovanje, pušenje! Otkrivena prava istina o najskandaloznijem rijalitiju (VIDEO)

Foto: Profimedia, Polaris, Printskrin: Ruptlzy
Foto: Profimedia, Polaris, Printskrin: Ruptlzy

Nedavno je najavljen rijaliti šou u kojem bi se učesnici borili protiv medveda i vukova u Rusiji na ostrvu na reci Ob, a organizatori se ne bi mešali čak ni ukoliko bi došlo do ubistva ili silovanja. Međutim, organizator ruskih “Igri gladi”, Jevgenij Pjatkovski, kaže da je ceo projekat od početka bio samo šala.

Ova njegova objava izazvala je bes potencijalnih učesnika, koji su bili spremni da provedu devet meseci boreći se za slavu, piše „Sajbirijan tajms“.

– Bila je to lažna informacija, a cilj mi je bio da sprovedem istraživanje tržišta – navodi se u saopštenju Pjatkovskog.

Pjatkovski je tokom najavljivanja rijalitija u propozicijama jasno stavio: “Sve je dozvoljeno. Tuče, alkohol, ubistvo, silovanje, pušenje, bilo šta…“.

Pravila su bila veoma slobodna: ne bi bilo mešanja u veze među učesnicima, niti bi bio nadgledan njihov seksualni život, a kamere ne bi mogle da prate svaki njihov potez na svakom ćošku ostrva.

– Oni su slobodni da formiraju veze kakve god žele, bez ikakvih ograničenja kada je seks u pitanju.

Ako je žena trudna i rodi dete, to je što se nas tiče u redu – govorio je Pjatkovski.

On je odbacio tvrdnje da je šou pokrenuo kako bi iskoristio talas rusofobije u svetu. Pjatkovski danas sebe naziva „marketinškim genijem“, jer je stvorio lažni događaj koji je postao globalna senzacija.

Na ostrvu Ob u oblasti Tomsk temperatura zimi pada na minus 50 stepeni, a gustom šumom lutaju stotine mrkih medveda. Snimanje je trebalo da počne na kraju sezone parenja medveda, taman kad medvedi malo ogladne.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …