Home / ZANIMLJIVOSTI / Svi su joj se smejali kada je rekla da su je VANZEMALJCI oteli, ali SADA SE SVE PROMENILO! (FOTO)

Svi su joj se smejali kada je rekla da su je VANZEMALJCI oteli, ali SADA SE SVE PROMENILO! (FOTO)

betty-barneyFoto: Wikipedia/Fair use

Beti Hil je tvrdila da su nji i njenog supruga Barnija pre 54 godine oteli vanzemaljci. Nacrtala je mapu mesta s kojeg dolaze i svi su je ismejali. Sada, nakon pet decenija jedan statističar je rekao da njen crtež predstavlja kartu sazvežđa Retikulum

Barni i Beti Hil su tvrdili da su ih oteli vanzemaljci i niko nije želeo da im poveruje u to. Međutim, posle nekoliko godina, statističar David Saunders kaže da skice koje je Beti napravila, podsećaju na zvezdani sistem u južnom sazvežđu Retikulum.

5004Foto: Wikipedia/Clementi

Naime, 1961. godine, Beti i Barni su navodno prvi put bili oteti od strane vazemaljaca. Ova par iz Nju Hempšira u Americi su pokušali da dokažu svoje tvrdnje tako što su nacrtali mapu mesta odakle vanzemaljci dolaze.

Međutim, bili su ismejani, a nakon što su eksperti rekli da ne postoji nijedno sazvežđe koje bi čak i podsećalo na ono što je Beti nacrtala.

Ipak, 54 godine kasnije, jedan stručnjak tvrdi da bi možda mogla da bude istine u njihovim tvrdnjama. David Saunders kaže da postoji mogućnost da je Beti govorila istinu, budući da njen crtež podseća na zvezdani sistem zeta Retikuli, u južnom sazvežđu Retikulum.

5004Foto: Profimedia/Corbis

Kako on kaže, nema šanse da bi Beti mogla sasvim slučajno da nacrta mapu.

Beti Hil je preminula 2004. godine, ali je pre toga o svojoj otmici ispričala:

– Ja sam bila odvedena na palubu. Barnija su odveli u jednu sobu, a mene u drugu. Onog koji je radio testiranje zvali smo Ispitivač. prvo su me stavili na stlicu i pogledali mi oči, uši, nos i vrat, a onda su me stavili na sto i rekli da žele da ispitaju moj nervni sistem.

5004Foto: pakalertpress.com

Onda su pokušali da stave instrument sličan igli u moj pupak, ali je izazvao veliku bol, zbog čega su odustali od toga. Barnija su ispitivali na sličan način, s tim da ih je kod njega posebno zanimao koščani sistem.

Takođe, ona je rekla da je imala i susret s vođom vanzemaljaca.

– Pitala sam ga: “Znam da ne dolazite s naše planete, ali, odakle ste onda?”, a on mi je pokazao zvezdanu mapu, koja je označavala mesto s kojeg dolaze.

(Telegraf.rs / Doznajemo.com)

Check Also

NAROD PO SRBIJI- OVO ČEKA SVE NAS! VODA U JEZERU CRVENA, ČUJU SE IZ NjE ZVUCI, BUNARI PRESUŠUJU! (VIDEO)

Meštani Gornjih Nedeljica, nedeleko od području na kom australijski Rio Tinto planira izgradnju rudnika litijuma …