Home / ZANIMLJIVOSTI / Tinejdžerka tvrdi da nosi ISUSA HRISTA u stomaku. Kada su uradili ultrazvuk, skamenila se (VIDEO)

Tinejdžerka tvrdi da nosi ISUSA HRISTA u stomaku. Kada su uradili ultrazvuk, skamenila se (VIDEO)

Tinejdžerki u emisiji Dr Fil Šou (Dr Phil Show) odrađen je ultrazvuk kako bi joj dokazali da nije u devetom mesecu trudnoće, ali ona je ostala pri svome, iako se na snimku nije videla nikakva beba, a posebno čudi činjenica da tvrdi kako nosi Isusa Hrista.

Devetnaestogodišnja Hejli bila je presrećna što će uživo u emisiji imati ultrazvuk i svima dokazati da je trudna, ali iako je tvrdila da oseća udarce, rezultati nisu ništa pokazali.

Doktor Travis Stork joj je objašnjavajući rezultate, rekao kako je to što oseća da je udara, ustvari vazduh koji se zadržao u njenim crevima, koji se pomera, stvarajući joj osećaj da je nešto udara.

– Ja sam trudna. Neću da negiram svoju bebu. Stalno osećam kako me udara – inatila se Hejli.

Hejlina majka Kristi i tvrdi da je ona zapravo kompulsivni lažov, a kao dokaze za to iznosi da je prvo rekla da je Eminem otac njenog deteta, kao i da je ranije rekla da je donirala bubreg svom starijem bratu.

Ne obazirući se na rezultate testa za trudnoću, kao i na ultrazvuk, Hejli nastavlja da tvrdi da je trudna i da će uskoro roditi Isusa Hrista.

– Kada ga budem rodila niko to neće moći da porekne i to zato što je on moj spasilac – rekla je Hejli.

U toku emisije Hejli je priznala kako joj je dijagnostikovana paranoidna šizofrenija, dok je njena sestra Adrijana, pokušavajući da pronađe objašnjenje za ove sulude tvrdnje rekla kako je, dok su bile deca, Hejli bila žrtva seksualnog zlostavljanja.

Odlomak iz ove emisije pogledajte ovde:

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …