Home / ZANIMLJIVOSTI / TRAGIČNA ISPOVEST ŽENE KOJU JE MUŽ OSTAVIO: Snaja mi je PREOTELA muža a bila mi je kao SESTRA – odlazio bi u njenu sobu tokom noći i…

TRAGIČNA ISPOVEST ŽENE KOJU JE MUŽ OSTAVIO: Snaja mi je PREOTELA muža a bila mi je kao SESTRA – odlazio bi u njenu sobu tokom noći i…

tuga

Alan Haskinson (32) preminuo je od raka grla prošle godine, a sestra Sem činila je sve da uteši njegovu verenicu Džo, sa kojom je 2014. dobio dete.

– Oni su se verili kada su dobili dete, a svadbu su planirali naknadno. Međutim, Alanu su 2015. otkrili da ima rak grla, u poslednjoj fazi.

Samo je želeo da oženi Džo pre nego što umre. Ona je čak izabrala i venčanicu i sve je bilo zakazano, trebalo je da se venčaju u oktobru prošle godine, ali je Alan preminuo – priseća se Sem.

Iako je brinula o snajkinom stanju nakon bratovljeve smrti, ispostavilo se da nije imala razloga za to. Ne samo što Džo nije bila ucveljena, već je i započela novu aferu – sa Seminim mužem Krisom!

– Kao da su mi zabili nož u srce. Kada je Alan preminuo samo sam mislila na Džo, bila mi je kao sestra! Znala sam da ju je Alanova smrt pogodila, i činila sam sve sto mogu. Sad mi je jasno zašto je moj Kris bio najbolje rame za plakanje – kaže Sem koja je u braku sa Krisom provela deset godina.

Da je Kris vara sa snajom mogla je da nasluti kada su otišli na zajedničko letovanje, šest meseci nakon Alanove smrti.

– Nekoliko puta je otišao u njenu sobu tokom noći. Rekao mi je da je išao da ubije bubašvabu, a nije ga bilo po pola sata. Ipak, ni trenutka nisam sumnjala da me vara – priseća se Sem.

Najviše je boli što je o preljubi supruga saznala od drugih.

– Nekoliko meseci nakon bratove smrti Kris mi je rekao da želi da se razvede i otišao je od kuće. Naknadno sam od prijateljice saznala zbog koga me je Kris ostavio – kaže Sem i dodaje da je odmah pozvala Džo, koja joj je sve priznala.

– To se sve događalo meni pred nosom, a ja sam mislila da pati za Alanom. Osećala sam se poniženo. Najgore je bilo da deci saopštim šta se događa.

Da gledam njih troje u oči i da im objasnim da nas je tata ostavio zbog ujne – objasnila je Sem.

(Izvor: Srbijadanas.com)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …