Home / ZANIMLJIVOSTI / UBICA DAVIO ŽENE, PA IMAO SEKS SA MRTVIM TELIMA: Ova prelepa reka je ustvari masovna grobnica! (FOTO)

UBICA DAVIO ŽENE, PA IMAO SEKS SA MRTVIM TELIMA: Ova prelepa reka je ustvari masovna grobnica! (FOTO)

reka-zene-ubijeneFoto: Wikimedia/Joe Mabel, Profimedia/Corbis

Najmanje 71 žena je ubijena u tom periodu od strane masovnog ubice Garija Ridgvaija, a nekoliko tela je pronađeno baš u Zelenoj reci. To nije sprečilo ljude da, tada, nepoznatog ubicu, prozovu ubica iz Zelene reke

Zelena reka nalazi se u Vašingtonu, a pored svoje lepote poznata je i kao zloglasno mesto gde su 80-ih i 90-ih godina u nju bacali mrtva ljudska tela.

Priroda koja okružuje ovu 105 kilometara dugačku reku je prelepa, a svuda okolo njenog korista su stene, vodopadi i litice neverovatnog izgleda.

5004Foto: Wikipedia/Joe Mabel

Međutim, pre 30 godina došlo je do nekih neprijatnih događaja, koji su lepotu ove reke bacili u skroz drugi plan. Najmanje 71 žena je ubijena u tom periodu od strane masovnog ubice Garija Ridgvaija, a nekoliko tela je pronađeno baš u Zelenoj reci. To nije sprečilo ljude da, tada, nepoznatog ubicu, prozovu ubica iz Zelene reke.

Gari je tela, jedno po jedno, spuštao u reku i nakon što bi se sve te žene udavile, imao je seks sa njima.

Ovo masovno ubistvo je razjašnjeno početkom 2000. godine, kada se nadležni organi napokon otkrili počinitelja ovog zločina i započeli sudski postupak.

Ono što je još strašnije, jeste da čudna ubistva se nisu završila te godine. Samo u 2015. godini dogodila su se dva nerazjašnjena slučaja gde je jedna žena bila bačena u reku u koferu, a druga je pronađena u tobri u Sijetlu dva meseca kasnije.

(Telegraf.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …