Home / ZANIMLJIVOSTI / UBRIZGALI SU MU CEMENT I LEPAK U LICE DA BI BIO LEPA ŽENA: Sad se sprema za operaciju od koje može da bude još gore (FOTO) (VIDEO)

UBRIZGALI SU MU CEMENT I LEPAK U LICE DA BI BIO LEPA ŽENA: Sad se sprema za operaciju od koje može da bude još gore (FOTO) (VIDEO)

rajee-narinesingh-transrodna-osobaFoto: Profimedia/Barcroft Media

– Želela sam da budem lepa žena a ne muškarac u haljini – rekla je nesrećna žena o svom izgledu koji joj je uništio život

Radži Narinesajng (48) je transrodna žena iz Holivuda koja je 2005. godine primila štetnu injekciju sa crnog tržišta. Injekcija joj je ubrizgana u obraze, bradu i usne, što je uzrokovalo da njeno lice bude deformisano nakon intervencije samoproglašenih “lekara”. Međutim, ona sada želi da uz pravu lekarsku pomoć odstrani betonsku masu iz svoje kože.

Doktor Teri Dabrou i Pol Nasif pokušavaju da joj pomognu u trećoj sezoni emisije “Botched” koja se prikazuje na televiziji E!. Ovoj ženi nikad dosad nisu ponuđeni hirurški zavati jer je rizik bio preveliki.

Ona je bila jedna od žrtava doktora Onila Rona Morisa koji je ilegalno obavljao plastične operacije koristeći supstance za lepnjenje guma, super-lepak i ulje.

Injekcija joj je promenila život, jer je nesrećna žena dobila lice tvrdo kao kamen. Međutim, njoj je toliko bilo neprijatno i stidela se svog izgleda, da nije prijavila vlastima šta joj se dogodilo.

5004Foto: Profimedia/Barcroft Media

– Želela sam da budem lepa žena a ne muškarac u haljini – govorila je žena kojoj je bio uništen život.

Ona tvrdi da je bila “isfeminizirani gej muškarac” do dvadesetih godina, dok nije shvatila da je zapravo transrodna osoba.

– Kada sam maštala o sebi sa muškarcima uvek sam zamišljala da imam grudi i vaginu. Nisam shvatala šta radim, to je bilo tako prirodno za mene. Jednog dana sam pomislila “ti nisi gej, ti si transrodna osoba” – istakla je.

U želji da uradi promenu na svom licu i telu, odlučila se na ove injekcije koje naziva “pumpanjem”.

Pogledajte snimke:
(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …