Home / ZANIMLJIVOSTI / UKLETO OSTRVO NA KOM ŽIVI ČUDOVIŠTE: Čuju se jezivi zvuci i viđaju čudne pojave (VIDEO)

UKLETO OSTRVO NA KOM ŽIVI ČUDOVIŠTE: Čuju se jezivi zvuci i viđaju čudne pojave (VIDEO)

bigfut„Otišla sam na groblje da odnesem cveće, kada sam se okrenula, ugledala sam džinovsko stvorenje kako me posmatra u neposrednoj blizini“

Stanovnici Alert Beja sa Kormoranskih ostrva u kanadskoj Britanskoj Kolumbiji ne spavaju noćima zbog čudnih zvukova zavijanja i drugih “neobičnih” pojava. Oni su ubeđeni da na ostrvu živi čudovište.

Mnogi od njih su uvereni da je reč o Bigfutu. Art Dik tvrdi da je zvukove čuo u blizini svoje kuće i priseća se jezive noći od pre nekoliko godina kada veruje da je naleteo na samo stvorenje.

– Skupljao sam školjke na južnom delu ostrva kada sam video da je neko ili nešto u blizini, i to je srušilo celo stablo na mene. Jedino objašnjenje koje sam tada imao, kao i sada je da je to džinovski čovekoliki bigfut. Ne znam šta drugo može da isčupa celo drvo iz korena – priseća se Dik.

Bigfuta ili šta god da hara ostrvom srela je i jedna meštanka.

– Otišla sam na groblje da odnesem cveće, kada sam se okrenula, ugledala sam džinovsko stvorenje kako me posmatra u neposrednoj blizini. Podsećao je na čoveka. Nisam se dva puta okrenula, pobegla sam koliko su me noge nosile – priča njen prijatelj Ron Alfred.

Bilo da je u pitanju Bigfut ili neka druga pojava, Kormoranska ostrva nisu mesto koje treba posetiti za vreme odmora dok se ova situacija ne reši.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs /avaz.ba)

Check Also

VULIN PRIZNAO: „TREBA ZAPLENITI VIŠE KOKAINA, MALO MI JE“ (VIDEO)

Na društvenoj mreži Tviter osvanuo je video snimak u kome ministar Vulin kaže da mu …