Home / ZANIMLJIVOSTI / Uz ovakvog muškarca će žena ostati zauvek

Uz ovakvog muškarca će žena ostati zauvek

dvoje

Pre svega vole svoju dragu i ne dozvoljavaju da posumnja u njihovu ljubav. Koliko god vam se u nekim situacijama naši dragi muškarci činili bezosećajnim i sebičnim, ljubav je ta magija koja će ih promeniti i pretvoriti u čarobna bića.

Ukoliko ste se nekada pitale kako će se ponašati zaljubljen muškarac i šta će to kod sebe promeniti i kako će se ponašati kad pronađe ženu svog života, imate priliku da saznate u nastavku.

Shvatiće koliko je srećan i trudiće se da to i pokaže

Pravi muškarac ima iskustva i kad upozna devojku koja mu odgovara trudiće se da je zadrži po svaku cenu i biće srećan zbog toga što je konačno naišao na onu pravu.

Pokazuje koliko mu zapravo znači

Bez obzira na to što muškarce često optužujemo da ne pokazuju dovoljno osećanja, kada upoznaju onu pravu više ništa neće kriti. Ni ljubomoru, ni ushićenje, ni onaj osmeh, ni iskrice u očima… pokazaće svim malim znacima koliki je srećnik što ima ženu za sva vremena!

Plaši se da će izgubiti voljenu osobu

Da, pravi muškarac se plaši da će izgubiti ženu koju voli i ne plaši se da to prizna.

Potrudiće se da joj pruži sve što može

Muškarac koji obožava svoju lepšu polovinu želeće da joj pruži sve što je u njegovoj moći. On želi da se njegova izabranice oseća kao kraljica i trudiće se da joj nikad ne nedostaje i ljubavi, pažnje i poštovanja.

Ne može da smisli razlog zašto bi uopšte čekao… trenutak da kaže i pokaže koliko mu znači izabranica i zašto je baš ona prava za njega!

Kada zna da je pronašao pravu osobu, on želi da je učini svojom.

(Superzena.b92.net)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …