Home / ZANIMLJIVOSTI / (UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Tigar ČELJUSTIMA odvlači ženu, a onda izleće njena drugarica i nastaje HOROR!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Tigar ČELJUSTIMA odvlači ženu, a onda izleće njena drugarica i nastaje HOROR!

5004Tu ženu je zatim napao i nasmrt izujedao drugi tigar, nakon čega je odvukao telo, dok je prva žena u napadu zadobila povrede

Tigrovi u rezervatu za divlje životinje u Pekingu su ubili jednu ženu, a drugu povredili, nakon što su one zbog svađe napustile vozilo kojim su obilazile rezervat, objavili su danas kineski mediji.

Napad se dogodio juče u rezervatu “Badaling Vajldlajf Vorld”, kad je jedna od žena izašla iz automobila posle svađe, prenela je agencija AFP.

Tigar ju je odmah napao i odvukao dalje, što je navelo drugu ženu da izađe iz vozila u pokušaju da joj pomogne.

Tu ženu je zatim napao i nasmrt izujedao drugi tigar, nakon čega je odvukao telo, dok je prva žena u napadu zadobila povrede.

U automobilu se, takođe, nalazio jedan muškarac, koji je pokušao da odbrani žene od napada tigrova, kao i malo dete. Njih dvoje nisu povređeni, a rezervat je posle napada zatvoren.

Posetiocima rezervata je bilo dozvoljeno da se automobilima voze kroz područje na kojem su se životinje slobodno kretale. U istom rezervatu su tigrovi 2014. godine već napali i ubili jednog čuvara.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Check Also

STIŽU SJAJNE VESTI ZA GRAĐANE SRBIJE! DRŽAVA DAJE 5.000 EVRA ZA KUPOVINU NOVOG VOZILA!

Ministarstvo ekologije izdvojilo je ove godine milion evra za subvencije za ekološka vozila, ali je …