Home / ZANIMLJIVOSTI / (UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Tigar ČELJUSTIMA odvlači ženu, a onda izleće njena drugarica i nastaje HOROR!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Tigar ČELJUSTIMA odvlači ženu, a onda izleće njena drugarica i nastaje HOROR!

5004Tu ženu je zatim napao i nasmrt izujedao drugi tigar, nakon čega je odvukao telo, dok je prva žena u napadu zadobila povrede

Tigrovi u rezervatu za divlje životinje u Pekingu su ubili jednu ženu, a drugu povredili, nakon što su one zbog svađe napustile vozilo kojim su obilazile rezervat, objavili su danas kineski mediji.

Napad se dogodio juče u rezervatu “Badaling Vajldlajf Vorld”, kad je jedna od žena izašla iz automobila posle svađe, prenela je agencija AFP.

Tigar ju je odmah napao i odvukao dalje, što je navelo drugu ženu da izađe iz vozila u pokušaju da joj pomogne.

Tu ženu je zatim napao i nasmrt izujedao drugi tigar, nakon čega je odvukao telo, dok je prva žena u napadu zadobila povrede.

U automobilu se, takođe, nalazio jedan muškarac, koji je pokušao da odbrani žene od napada tigrova, kao i malo dete. Njih dvoje nisu povređeni, a rezervat je posle napada zatvoren.

Posetiocima rezervata je bilo dozvoljeno da se automobilima voze kroz područje na kojem su se životinje slobodno kretale. U istom rezervatu su tigrovi 2014. godine već napali i ubili jednog čuvara.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …