Home / ZANIMLJIVOSTI / VEČERAS NAS ČEKAJU OZBILJNE PROMENE NA NEBU! Vaš ljubavni život će se iz korena promeniti..

VEČERAS NAS ČEKAJU OZBILJNE PROMENE NA NEBU! Vaš ljubavni život će se iz korena promeniti..

Večeras ćemo biti svedoci dva tranzita koji će imati veliki uticaj na to kako će se naš ljubavni životda se odvija i razvija u narednom periodu, a kada se ukrste Jupiter i Neptun i Merkur i Pluton – nema tog horoskopskog znaka čiji će ljubavni život ostati netaknut.

U astrologiji je sve povezano, pa iako mi na svaki tranzit gledamo ponaosob, to ne znači da se oni ne dešavaju smišljeno, po planu koji su zvezde smislile.

Prvi tranzit je poravnanje Jupitera u Škorpiji sa Neptunom u Ribama. Jupiter voli da donosi nadu i veru u život i da donosi sreću svima onima koji su naporno radili i to zaslužili. Neptun je planeta fantazija, romanse i duhovnosti koja je u njegovoj kući Riba na vrhuncu. Ovde nije reč samo o ljubavi već o bajci koja traje ceo život. Ništa može da se poredi sa zaljubljenim Ribama, kao ni sa uticajem Neptuna koji prolazi kroz ovaj znak.

Zbog prirode odnosa ovih planeta, pod najvećim uticajem biće veze koje traju već neko vreme. Tako će oni koji se zabavljaju već neko vreme videti pomak i iznenadnu jasnoću u odnosu na senku koja se nadvija nad vezom.

Merkur je planeta komunikacije i načina na koji razmišljamo i to u znaku Bika koji nam daje stabilnost i prizemljenost. Zbog toga ćemo više razmišljati o porodici i smirivanju. Pluton je gospodar svega što je skriveno. On vlada svime što je skriveno ispod površine i kao rezultat nastaje preporod i obnavljanje. U Jarcu, Pluton nas pita šta treba da uradimo kako bismo postavili jake temelje.

Ova mračna planeta nas neće pustiti na miru dok se ne oprostimo od prošlosti kako bismo mogli da vidimo šta je to što nam ide u susret i sprema se da procveta nama u susret. U Jarcu, ova planeta voli da radi, a zajedno sa Jupiterom i Neptunom definitivno nam menja ljubavni život iz korena.

Iako imamo osećaj da smo zaglavili sa nečim već neko vreme, kao i da gubimo kontrolu nad situacijom. Pre samo nedelju dana Uran je ušao u znak Bika i tada su se točkovi promene u polju ljubavi pokrenuli. Za razliku od tada, sada smo spremni za sve što dolazi. Spremni smo da pogledamo dobro šta se nalazi ispod površine, ali i da razgovaramo sa partnerom o tome.

Najvažnije je da smo spremni na veliku promenu u ljubavi. Ovo je početak velike promene koja nas očekuje do kraja leta. Do tada, kada se budemo okrenuli oko sebe postaćemo svesni toga da ništa nije isto kao što je bilo pre par meseci.

Tokom ovog tranzita, najbolje je da se rešimo straha i dozvolimo planetama da nas inspirišu. Trebamo da podnesemo mnogo toga zbog ljubavi. Teško je i zastrašujuće preduzeti rizik. Svi smo bili povređeni, svi vučemo neki teret na leđima, ali samo zato što je 10 stvari krenulo po zlu ne znači da 11. neće biti sjajna. Moramo da budemo svesni da promena može da dođe jako brzo ili nikada nećemo biti svesni svega što se dešava oko nas i stalno ćemo živeti u strahu.

(yourtango.com)

Check Also

IZGOVORITE OVE REČI I DOBIĆETE MUDROST I SNAGU DA IZ TEŠKOĆA IZAĐETE KAO POBEDNICI!

Religija mora početi sa pražnjenjem i čišćenjem srca. Duša koja se obraća Bogu u svakodnevnoj …