Home / ZANIMLJIVOSTI / VRATIO SE RANIJE KUĆI I ZATEKAO DEVOJKU U KREVETU S CRNCEM: Evo šta se zatim desilo! Odgovor devojke ga je oduvao!

VRATIO SE RANIJE KUĆI I ZATEKAO DEVOJKU U KREVETU S CRNCEM: Evo šta se zatim desilo! Odgovor devojke ga je oduvao!

zena-crnac-prevara

Na snimku koji se pojavio na internetu, prikazana je američka prevara uživo iz ugla prevarenog čoveka. Ono što je neobično jeste reakcija njegove devojke i njenog ljubavnika.

Prevara je često uzrok raskida mnogih veza, pa se oni koji su je počinili trude da svojim partnerima izlože različite izgovore kako bi se izvukli iz neprijatnih situacija.

Međutim, postoje i one situacije u kojima oni koji varaju ipak ne preduzimaju ništa da svoju grešku isprave.

Na snimku koji se pojavio na internetu prikazana je američka prevara uživo iz ugla prevarenog čoveka. On je kamerom na mobilnom telefonu zabeležio trenutke ulaska u stan u kome ona stanuje.

Dok se penjao stepenicama, objašnjavao je da ide da proveri da li je njegova devojka zaista sa nepoznatim muškarcem u krevetu, kao što mu je rekla njena cimerka.

On je uleteo u sobu gde je njegova partnerka ležala sa crncem pokrivena prekrivačem, ne trudeći se da mu objasni šta se zapravo dešava.

– Ubijam se od posla svakog dana, radim prekovremeno i uvek sam ti veran. Imao sam razne prilike, ali ipak to nisam uradio. Ti si go*no. Voleo sam te. Ti si drolja – rekao je on.

Devojka je sve vreme ležala nepomično i ćutala, povremeno hvatajući se za glavu. Da li je bila iscrpljena posle se*sualnog odnosa sa ovim tamnoputim muškarcem ili je ipak odustala od ove veze, procenite sami.

(Telegraf.rs)

Check Also

VULIN PRIZNAO: „TREBA ZAPLENITI VIŠE KOKAINA, MALO MI JE“ (VIDEO)

Na društvenoj mreži Tviter osvanuo je video snimak u kome ministar Vulin kaže da mu …