Home / ZANIMLJIVOSTI / ŽALILA SE PRODAVAČICI NA POKVARENE KOLAČE: Nećete verovati kada vidite šta je našla u kutiji! (VIDEO)

ŽALILA SE PRODAVAČICI NA POKVARENE KOLAČE: Nećete verovati kada vidite šta je našla u kutiji! (VIDEO)

radnja

Radnica u jednoj radnji kolača vodi veoma težak život. Za njenu priču čuli su na lokalnoj radio-stanici, pa su rešili da joj prirede iznenađenje. Ona je vredna majka četvoro dece, Šeron vodi i poslastičarnicu. Međutim, njena priča je vema tužna.

Dijagnostikovan joj je rak jajnika, preminuo joj je mlađi brat, a najmlađi sin ima degenerativnu bolest. Zbog nagomilanih bolničkih računa Šeron kasni s otplatama za svoju radnju, a ne stiže da provodi vreme sa decom. Iznenađenje koje joj je radio-stanica priredila ju je oborilo sa nogu.

Voditeljka je, glumeći nezadovoljnu mušteriju, ušla u njenu poslastičarnicu i žalila se na pokvarene kolače. Skrivena kamera snimala je reakciju. Šeron je sve vreme bila profesionalna i prihvatila je sve pogovore. Kada su je pitali da sama proba kolače, ona nije mogla da veruje svojim očima. Dobila je 10.000 dolara!

Pogledajte video:


(Izvor: Kurir.rs)

Check Also

MEDIJI PRENOSE: U SAD IDENTIFIKOVAN JEDAN OD NAJMISTERIOZNIJIH SERIJSKIH UBICA SVIH VREMENA (VIDEO)

Sjedinjene Države identifikovale su jednog od najtraženijih serijskih ubica kasnih 1960-ih, poznatog kao Zodijak, navodi Fox …