Home / ZANIMLJIVOSTI / ŽENE I NJIHOV ODNOS PREMA LJUBAVI I SEKSU: Škorpija zahtevna i hirovita, Ovan vatrena i emancipirana..

ŽENE I NJIHOV ODNOS PREMA LJUBAVI I SEKSU: Škorpija zahtevna i hirovita, Ovan vatrena i emancipirana..

Ma , svađali su se oni , itekako . I nervirali jedno drugo . I mirili se , i praštali , i probijali mozak . I uništavali dane . I uljepšavali dane . I prepirali se , i psovali , i grlili .. I lagali , i ljubili . I mazili , i udarali . I sve . Ali , na kraju dana , pre nego što legnu u krevet , uvek je usledilo isto pitanje . “ Je l ‘ me voliš ? “ I uvek isti odgovori . Nebitno kako je dan prošao , jednostavno svako veče su podsećali jedno drugo koliko se vole . I da , na kraju krajeva , ništa osim toga nije važno .
500-1

Pročitajte kakav odnos prema ljubavi i seksu imaju pripadnice svakog od 12 znakova Zodijaka .

Izaberite karakter :

Ovan

Žena Ovan će pokušati biti voda u vezi. Ona je veoma vatrena, samostalna, emancipirana žena. Svog će muškarca voljeti i štititi gotovo majčinskom ljubavlju. Kao majka bit će vrlo velikodušna i odana svojoj djeci. Neće biti lagan partner jer je nestrpljiva, svojeglava i lako plane. S partnerom mora imati snažnu duhovnu, intelektualnu i fizičku vezu. Doživljaji koji je pokreću moraju biti uzbudljivi, strastveni i intenzivni.

Ova žena može biti idealna partnerica za jake i ambiciozne ljude bez obzira na svoju potrebu za dominacijom. Sklona je ljubomori i nesretna je ako od partnera ne prima stalne iskaze pažnje, ljubavi i nježnosti. Sebe smatra seksualno oslobođenom, ali se lakše nego muškarac Ovan prilagođuje svom partneru.

Bik

Žena Bik je stvorena za porodični život . Obično se ranije uda . Vrlo je verna , odana , iskrena i poštena u odnosu sa partnerom . Želi da je muškarac vodi i da joj bude potpora , a ona mu pruža ljubav i razumevanje . Senzualne je prirode , posesivna ( čak i suviše ! ) . Vešta je služenju ženskim trikovima i maskiranju u tajanstvenost kako bi neprimetno postigla ono što želi . Voli miran život i nije sklona menjanju partnera . Iako deluje bezazleno i nezainteresovano u njoj se krije ljubavnica upućena u sve tajne erotike i seksa – ona je jedna od najstrastvenijih ljubavnica Zodijaka .

Blizanci

Jako voli flert , obožavatelje , ima problema u emocionalnom životu . Odgovara joj partner koji je pušta slobodnu . Lako se zaljubljuje , a voli na neki detinji način – začas se zaželi promene . Ona veruje da će sve svoje probleme rešiti kada se uda i da će tada imati vremena da uživa u svom partneru . Ali njena će je nemirna priroda uskoro ponovo pokrenuti u traženju novog stimulansa . Retko će zadovoljiti svoju potrebu za mirom i zadovoljstvom , jer se u njoj sjedinjuje romantika i nedostatak predrasuda . Kad naiđe na pravog , neće dozvoliti da beznačajni flert ugrozi budućnost veze .

Rak

Žena Rak je vrlo strastvena, sentimentalna, osetljiva. Labilna je i sklona promenama raspoloženja. Vrlo rano počinje svoj erotski život i obično se ranu uda. Porodica je središte njenog sveta. Uglavnom je konzervativnijih shvatanja i teško prihvata nove ideje. Rođena je da mazi ljude koje voli. Sto više daje, to je srećnija i zadovoljnija. Potreban joj je jak partner s velikom mogućnošću uživljavanja u tuđa osećanja.

Zeni Raka je ljubav najvažnija stvar u životu. Kako ima velike zahteve u pogledu partnera, često se oseća nesrećna i razočarana, neshvaćena. Duševna veza s partnerom značajnija joj je od seksualnog sklada. Ljubomorna je, ali je u stanju oprostiti neveru, jer se prema partneru postavlja gotovo majčinski.

Kod nekih je Račića ljubav samo emocionalna glad za pažnjom, nežnošću i senzualnim zadovoljstvima. Kad žena Rak voli ona je verna i privržena. Ne odgovaraju joj neumereni i seksualno nasilni partneri. Kod nje je seksualnost dosta mirna i pritajena, a osećajnost i romantičnost naglašena. Vrlo je požrtvovana majka i supruga.

Lav

Žena Lav je poput neke Amazonke – vatrena , temperamentna , strastvena i iskrena . Više od svega u životu želi biti voljena . Za ljubavlju traga još od devojačkog doba . Puna je snova i ideala , snažnih osećaja , pa kad sretne pravog predaje mu se punim srcem . Idealna je partnerka voljenom muškarcu . U intenzivnoj , kompletnoj ljubavnoj vezi ova žena potvrđuje samu sebe . Ako to od nje traži ljubav , žena Lav će se prilagoditi i skromnom životu .

Ona ne podnosi nejasnoće i neodređenosti u ljubavi , a tako ni u prijateljstvu . Za decu se “ lavovski “ ori i ne dozvoljava da im se čini nepravda . Za ženu Lava svaka prava veza iključuje i zadovoljavajući seks . U krevetu nije suzdržljiva , već je strastvena i ) una inicijative . Ako joj se sviđa neki muškarac , ona će mu to bez ustručavanja lati do znanja . U braku koji je zadovoljavajući žena Lav je izuzetno verna . Voli organizovati i držati pod kontrolom svoju porodicu ( i može ! ) .

Devica

Žena Devica nije previše strastvena i vrlo je izbirljiva u izboru partnera . Ona poseduje senzualnost koju može probuditi samo čovek koga iskreno voli i koji joj omogućuje dobar materijalni život . Tada će ona probuditi svu svoju maštovitost i potruditi se da on ne bude prikraćen ni u emocionalnom ni u erotskom životu s njom . Ona se želi usavršavati čak i u emocijama . U skladnoj vezi je žena Devica vrlo verna i odana .

Nevjerna postaje samo ako je nesretna iu bezizlaznoj situaciji . Često zna zakomplikovati sentimentalne odnose s partnerom jer se uvek drži pomalo na distanci , hladno , ne previše strastveno . Muči je sumnja da je muž vara jer nije dovoljno interesantna u postelji . Ona brak smatra partnerstvom i prijateljstvom više nego erotskom i senzualnom zajednicom . U porodici se posvećuje svojoj deci i odgaja ih moralno is ljubavlju .

Vaga

Obično lepog izgleda i veoma komunikativna . Očekuje puno od partnera , ali i sama zna zapovedati . Erotična je više nego osećajna i strastvena . Voli biti muškarčev predmet obožavanja . Ima najčešće puno uspeha u ljubavi . Stoga je i sklona flertu . Za ljubav je , ako treba , spremna žrtvovati i brak . Žena Vaga uglavnom uzvraća nanesenu joj uvredu , mada ponekad zna i oprostiti . Svaki muški prijatelj joj je “ moguća buduća ljubav “ . Prema mužu postupa pokroviteljski čak i u postelji .

Škorpija

Žena Škorpija je vrlo privlačna za muškarca . Zahtevna i hirovita . Tek pravi partner može ovu ženu učiniti vernom i odanom . Inače je ona zavodnica koja voli da flertuje i još više voli odbaciti partnera nakon što ga je slomila . Ona je strastvena , ljubomorna i posesivna . Obožava nemoguće situacije na granici melodrame . Sklona je često menjati partnera sledeći svoje instinkte i nagone koje stavlja ispred svih moralnih zakona . Žena Škorpija traži jakog muškarca jer jedino takav može zadržati njenu ljubav .

Strelac

Žena Strelac deluje kad kada kao dostojanstvena dama , a ponekad je dečački pustolovna . Nije baš sklona žrtvovanju za domaćinstvo i decu . Djecu odgaja prema svom shvatanju samostalnosti . Svome suprugu može biti divan saradnik i partner . U traženju idealnog muškarca često menja partnere . Ako sretne idealnu osobu , ostaje verna celog života . U seksu je konzervativnija od muškog pripadnika svog znaka . Suptilna je i ushićuje partnera .

Voli biti ravnopravna sa osobom s kojom je u vezi . Spremna je na odricanje i žrtve , ako su njeni zahtevi ispunjeni . Puna je oduševljenja i žara . Iskreno voli , a ako ljubav prestaje , razvodi se . Traži snažnog , izdržljivog partnera .

Jarac

Žena Jarac će nastojati naći situiranog muža. Pre toga je sklona dugom odmeravanju i biranju partnera. U pravilu će biti verna, čuvajući pri tome više svoj društveni položaj, nego svoju čast. U braku želi kontrolisati partnera i dominirati. Bez obzira na te sklonosti ugađat će svome mužu. Biće dobra supruga i majka, dobra domaćica koja će uživati u svom lepo uređenom domu.

Poneke žene Jarci prave razliku između muške i ženske dece, s tim da sinove obasipaju sa više pažnje i nežnosti. Ova žena može biti pravi robot koji istovremeno obavlja nekoliko funkcija – njena je izdržljivost i temeljitost ogromna. Žena Jarac zauzima odbrambeno stajalište prema ljubavi, ona zazire od nje bojeći se ranjavanja. Postepeno, u stanju se je prepustiti osećanjima.

Ona u sebi nosi skrivenu vatru koju treba znati izmamiti na površinu. To će uspeti samo intelektualno jačem muškarcu. Ponekad ova žena može biti sputana strahom od neuspeha kod partnera. Tek kad shvati da život nije briga oko nepovezanih fragmenata ili truli nered, shvatiti će da se ne mora bojati ničega osim sopstvenog straha.

Vodolija

Žena vodenjak ima u sebi potencijale za idealnu suprugu. Ipak, ne uklapa se u brak tako lako. Partneru veruje bez proveravanja, ali traži bezuslovnu slobodu i za sebe. Ponaša se bez zamerke. Vrlo je prijatna i postojana osoba. U braku je verna, ali voli kontakte sa suprotnim polom u obliku prijateljstva. Vrlo je privlačna muškarcima jer je originalna i tajanstvena.

Voli više racionalno nego instinktivno i ljubavni sklad kod nje često zavisi od intelektualnog sklada. Ljupka i graciozna lako osvaja, ali je i vrlo zahtevna u ljubavi. Ima sklonosti da se ponaša kao vođa čak i u postelji. Kao majka neće pružiti zadovoljavajući odnos malom detetu, budući da se uvek postavlja prijateljski i ravnopravno, ali kasnije će dete uvideti prednosti takvog odnosa i znati to da cene.

Nije toliko popustljiva i tolerantna kao muškarac Vodolija, i ponekad će pokazati posesivnost i ljubomoru u odnosu na partnera, te potrebu da ga zarobi. Ponekad će umesto na seks energiju potrošiti na verbalne duele sa partnerom.

Ribe

Žena Riba oseća strašnu potrebu da bude voljena . To je smisao njenog postojanja . Vrlo je maštovita , romantična i pomalo sjetna . Ona se bezuslovno predaje partneru . Ona voli svoju decu i spremna se je žrtvovati za njih . Ako je pronašla pravu osobu biće vrlo verna . Vrlo je seksipilna i privlačna . Dobra je ljubavnica i zna se prilagoditi partneru . Često se žrtvuje i ostaje u vezama koje je guše . Ona treba poštenog i iskrenog muškarca koji će je voditi i podržati u trenutku njene slabosti i depresije .

 

Check Also

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! EVO KAKVA NAS JESEN ČEKA NAKON PAKLENOG LETA..

I dalje se mogu očekivati visoke temperature iznad proseka za ovo doba godine, rekao je …