Home / ZANIMLJIVOSTI / ŽENSKA KARTA STRASTI: Ponašanje u vezi i odnos prema ljubavi..

ŽENSKA KARTA STRASTI: Ponašanje u vezi i odnos prema ljubavi..

I jaka žena želi još jačeg čoveka pored sebe . Ne da joj ograniči slobodu , nego da pored njega može da bude slaba .
Jedan od najzanimljivijih segmenata horoskopa , pre zdravlja i uticaja na poslovnu budućnost , bez sumnje je je onaj koji opisuje ponašanje u vezi i odnos prema ljubavi .

500

Izaberite karakter :

Ovan

Prići joj nije lako , jer ona ne želi biti izabrana i to vrlo otvoreno stavlja do znanja , ona je ta koja bira partnera , koja odlučuje i njena mora biti zadnja . Istina je da voli da pozira , ima svoje kaprice i ponekad postavlja zahteve koje ni sama nikad ne bi ispunila . Ipak , omiljena je kod suprotnog pola jer je ona poput magneta koje privlači .

Bik

Pripadnice ovog znaka vrlo su ženstvene . Vole biti mažene i pažene , a najviše padaju na muškarce s kojima se osećaju voljeno i lepo . Za žene Bikove klišei ne postoje te je svako iznenađenje i znak pažnje u njenim očima veliki plus . One čeznu za stabilnošću i ljubavi i nisu sklone neveri , ali to isto očekuju i od partnera . Vole elegantne i šarmantne muškarce sa stilom koji znaju šta žele i kako to ostvariti .

Blizanci

Žene Blizanci toliko su živahne i svestrane da jedino što im je važno kod partnera je da uspeva pratiti njihov tempo . Vole biti zaljubljene i tada su spremne partneru dati baš sve . Iako vole koketirati i uživaju u muškom društvu , kada pronađu pravog partnera žene Blizanci ne razmišljaju o drugim muškarcima niti o neveri .

Vrlo im je važno da ih partner razume , a poverenje im je jedna od najvažnijih segmenata veze . Željne su znanja , imaju fantastičan smisao za humor i obožavaju ljude i društvo .

Rak

Vrlo osećajne i intuitivne duše žene Rakove privući će suosjećajni i romantični muškarci . Pripadnice ovog znaka prate česte promene raspoloženja . Vole stabilnost i privlače ih samosvesni muškarci . Ovim znakom vlada srce i upravo zbog toga su vrlo oprezne i sporo ulaze u ozbiljne veze .

No kada muškarca 1 puste u svoj svet postaju odane i vezu smatraju svetinjom . Vezane su uz porodicu te od partnera očekuju isto

Lav

Gdjegod da se pojave žene Lavovi plene pažnju . One zrače energijom i toplinom što privlači muškarce , posebno one imućne i moćne . Živahne i pozitivne Lavice obožavaju biti zaljubljene i uživaju kada ih partner obasipa skupim poklonima i iznenađenjima .

U poslu i životu teže za stabilnošću , no u ljubavi su spremne na sve . Dokle god veruje u partnerovu ljubav dati će sve , ali već kod prvoh znakova nesigurnosti u partnerovu predanost žene Lavovi spremne su za nove poduhvate .

Devica

Perfekcionistica koje od partnera očekuju da prihvati ovu vrlo izraženu osobinu . Njihova jednako moćna osobina je i osećajnost . Kada se zaljube žene Device svom partneru pružiti baš sve . One pamte godišnjice i značajne trenutke te vole pripremati mala i slatka iznenađenja .

Vrlo su inteligentne i stoje iza svog mišljenja te ih je teško uveriti u suprotno . Vole različite tipove muškaraca , a glavna osobina im je da u ljubav ne ulaze samo srcem već i glavom .

Vaga

Prvi utisak koji žene Vage ostavljaju na muškarcima je besprekoran izgled koji se pamti . Iako možda na prvu arogantne i , kada su u pitanju muškarci izbirljive , no ove žene imaju toliko bistar um da isto očekuju i od muškarca .

Jednom kada se povežu spremne su partneru ponuditi prekrasnu ljubavnu avanturu . Vole pričati i uživaju u raspravama iu svemu traže lepotu i kvalitet . One su romantične idealistic koje će , u potrazi za svojim princem , slomiti i pokoje srce .

Škorpija

Upoznati ženu Škorpiona u potpunosti nije nimalo lak posao . One vole svoj mir i vrlo teško puštaju muškarca u svoj prostor . Iako su zavisne o ljubavi boje se razočaranja i neuspeha od čega se štite emocionalnim ogradama .

Žene ovog znaka u vezu ulaze polako i sigurno , a kada pronađu pravog partnera vrlo su odane , verne , a kada je reč o intimi vrlo domišljate i strastvene . Partner koji je poštuje i čini srećnom biti će srećan do kraja života , no izdaja je nešto što ovaj karakter pretvara u pravog ratnika .

Strelac

Putnice i avanturistice kojima promene nisu strane . Imaju ogromne životne apetite koje očekuju i od svog partnera . Inteligentne i snažne , žene Strelci u štogod dotaknu unose veliku strast , zbog čega ih kod muškarca privlači osobina koju one nemaju – prizemnost i realnost .

Žene Strelci vole zgodne i fizički privlačne muškarce . Iskrene su osobe koje su , kada pronađu pravu ljubav , spremne za stabilnu , dugu vezu .

Jarac

Odnos ovih žena prema životu je realan . Vole postojanost i cene samo one ljude koji imaju izvesnih vrednosti u skladu sa njenim shvatanjima . Žene jarce nije lako osvojiti . Kod njih ljubav ne može naići kao grom iz vedra neba .

Ženski Jarci retko doživljavaju velike ljubavi i radije će ostati sami nego u površnoj vezi . No kada zavole ili bolje rečeno , kada odluče to priznati to će trajati zauvek . Kada se odluči da se za nekoga veže , to je za ceo život .

Vodolija

Iza njihovog ponekad ironičnog stava ipak se krije nesigurnost i nedovoljno samopouzdanje . Žene Vodolije vole muškarce koji ih ispunjavaju mentalno i to im je važnije od fizičkog kontakta . Ovaj znak nema fizičkih kriterijuma kod muškaraca jer ih svaki puta može privući nešto drugo .

Vrlo su zabavne i kreativne i prijateljstvo , kako s partnerom tako is najbližima , im je na prvom mestu . Iako su spremne voleti žene Vodolije teško će priznati da su zaljubljene što može dovesti do opasnih trzavica .

Ribe

Plavo i velike oči poput okeana stvorene ili da ih ispune suze radosnice obeležje su žena rođene u horoskopskom znaku Ribe . Romantične i osećajne Ribe vole biti zaljubljene – makar u teoriji . Kako njima vlada Neptun , planeta koji upravlja snovima i idealima , više od svega vole biti oborene s nogu . Kako su i sam izrazito maštovite , ženske Ribe žele svaki trenutak učiniti posebnim i čarobnim .

Njihova kreativnost , nežnost i emotivnost čine ih poželjnim partnerkama , ali upravo ih te kvalitete mogu odvesti u sopstveni svet koji nema veze sa realnošću . Jednako tako , mogu ih privlačiti nekonvencionalni muškarci te oni s izraženom mračnom stranom .

 

 

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …