Home / ZDRAVLJE / Čudesni lekoviti melem koji leči sve bolesti..(RECEPT)

Čudesni lekoviti melem koji leči sve bolesti..(RECEPT)

Melem se mogu lečiti bronhitis, otoci, otvorene rane, pukotine na rukama i nogama, upala jajnika, ali i primer opekotine. Svakako, valja imati na umu da je mast bezopasna te da vam ne može naškoditi.

500

Recept za čudesni melem prilično brzo se s ruskih internetskih stranica proširio i na naše medije. Krema je jednostavna za pripremu, a uz to korisna za lečenje niza bolesti.

Za pripremu melema potrebno vam je:

-1 Jaje (kuvano, jer treba vam samo žumance kojeg valja zgnječiti)

-400 Ml biljnog ulja (maslinovo ili neko drugo ulje koje posedujete)

– 60 grama pčelinjeg voska

Priprema:

U lonac stavite ulje, au njemu otopite komadić voska na laganoj vatri. Kada čujete pucketanje, žumance ubacite u ulje sa voskom. Ono će se početi pjeniti pa budite spremni da brzo uklonite posudu s vatre.

Kada se ulje primiri, ponovo ga vratite na vatru i nastavite, uz neprestano mešanje, dodavati žumance. Smesa mora promeniti boju i postati tamno braon. Tada je sklonite s vatre i ostavite 20-ak minuta da odstoji. Procedite kroz gazu, a mrvice žumanca bacite. Kada se mast ohladi, stavite je u teglu, au frižideru može stajati do deset meseci.

Kada je koristite za upalu sinusa potrebno ju je otopiti i kapati u nos, a ona će efikasno probiti sinuse i povući na sebe gnoj. Ako imate problema sa bronhitisom ili čirevima, konzumirajte pola kašike masti tri puta na dan pre svakog obroka.

U slučaju opekotina, zubobolja ili rana nanosite je na bolno mesto. Njime možete ojačati nokte i lečiti hemoroide. Valja imati na umu da vosak koji koristite mora biti prirodan.

Check Also

Rak je trebalo da ga ubije za svega nekoliko nedelja, ali zahvaljujući ovoj dijeti živ je već godinama..

Rob Muberi je uspeo da se izbori sa lošim prognozama lekara zbog raka od koga je bolovao, po kojima mu …