Home / ZDRAVLJE / ČUDO U ČAŠI: Ako ovaj sok pijete pet dana, učinićete neobično puno za svoje telo!

ČUDO U ČAŠI: Ako ovaj sok pijete pet dana, učinićete neobično puno za svoje telo!

500

Ako želite izgubiti tri kilograma za pet dana, pijte ovaj sok pripremljen od jedne manje vezice peršuna, 2-3 dl vode i jednog limuna.

Ovaj fenomenalan napitak pomoći će vam da izgubite suvišne kilograme. Sveži sok od peršuna ima svojstva koja pomažu protoku kiseonika u organizmu i potrebna su za normalno funkcionisanje nadbubrežne i štitne žlezde.

Peršun je odličan iu borbi protiv kamena u bubregu, a delotvoran je i za zdravlje očiju. Ipak, treba biti oprezan. Nemojte uzimati prevelike količine svežeg soka od peršuna jer može uzrokovati smetnje nervnog sistema. Kada je reč o mršavljenu, izuzetno je koristan ako se kombinuje sa drugim sokovima.

Ako želite izgubiti tri kilograma za pet dana, pijte ovaj sok pripremljen od jedne manje vezice peršuna, 2-3 dl vode i jednog limuna.

Priprema:

Iscedite limunov sok, u blender dodajte oprani peršun, zatim sipajte vodu. Sok pijte ujutru na prazan želudac pet dana, nakon čega je potrebno napraviti pauzu od deset dana.

Check Also

DR NESTOROVIĆ OTKRIO KAKO POBEDITI VIRUSE: NAJJAČE SREDSTVO ZA JAČANJE IMUNITETA JE BESPLATNO!

Doktor Branimir Nestorović, specijalista je pedijatrije sa subspecijalizacijom iz pulmologije i alergologije otkriva tajne alterantivne …