Home / ZDRAVLJE / Domaća mast protiv bolnih zglobova, pomaže već nakon prvog nanošenja! (RECEPT)

Domaća mast protiv bolnih zglobova, pomaže već nakon prvog nanošenja! (RECEPT)

Super recept za pripremu masti kojom ćete lečiti bolne zglobove. Ne ograničavajte se samo na jedan tretman, nego ga ponovite 4-5 dana zaredom.

500-1

Efekt ćete osetiti već nakon prvog nanošenja, ali ponavljajte tretman po potrebi.

Ova lekovita mast priprema se od jednostavnih sastojaka, koje možete pronaći u gotovo svakoj kuhinji. Recept je veoma delotvoran i pomaže već nakon prvog nanošenja. Kako se pravi ova lekovita mast za bolne zglobove?

Svima nama su poznati bolni osećaji u zglobovima. Obično bol osećamo u kolenima, ramenima i laktovima. Osećamo se slomljeno, a nakon četrdesete verujemo da je to propratna pojava starenja. No što kada se bolovi počnu javljati već u 25-oj ili 30-oj godini života?

Naravno, razloga može biti više poput traume, preopterećenja, lomova, artritisa, reume, no nećemo ići u tom smeru nego ćemo vam predstaviti recept za izradu masti koja će vam uspešno otkloniti bolove.

Priprema lekovite masti ide kako je opisano: Pripremite med, senf (najbolje je ljuti), so i sodu bikarbonu. Od svega uzmite po 1 kašiku. Sve dobro promešajte dok se smesa ne sjedini. Stavite u praznu kutiju od kreme ili u neku drugu ambalažu. Dobili ste mast koja će ukloniti bolove.

Primena masti: Bolno mesto dobro namazati ovom mašću i napraviti oblog, odnosno staviti najlonsku vrećicu i zavezati toplim, najbolje vunenim šalom. Tako držati nekih 2 sata. Proceduru je najbolje raditi pre spavanja, da bi nakon uklanjanja obloga bolni zglob ostao u mirnom stanju. Ujutro isprati.

Check Also

DO SADA NEVIĐENE TVRDNJE ČUVENOG RUSKOG DOKTORA: CENITE MASNOĆU, NIJE TAKO KAKO SU VAM REKLI I KAKO VI MISLITE..

U TV emisiji On The Most Important, televizijski lekar Aleksandar Mjasnikov savetovao je Ruse da poštuju …