Home / ZDRAVLJE / IMAMO IH SVI U KUHINJI: Ove dve biljke uzimajte protiv bolova umesto tableta, i spasićete želudac..!

IMAMO IH SVI U KUHINJI: Ove dve biljke uzimajte protiv bolova umesto tableta, i spasićete želudac..!

 

Ovaj lek je potpuno prirodan, ne utiču toliko na želudac kao hemija koju stalno unosimo u organizam i nemaju dugoročne posledice na naše telo.

Kada nas nešto zaboli, većina će odmah posegnuti za tabletom protiv bolova. Postoji mnogo prirodnih sredstava protiv bolova, a neka od njih već imate u kuhinji.

Crni biber

Efikasan je u borbi protiv artritisa, bolova u želucu i probleme sa varenjem. Crni biber upotrebljavao se u lečenju još u tradicionalnoj kineskoj medicini. Biber sadrži materije koje imaju protivupalna svojstva. Sveže mleveni biber koristite kao dodatak jelu, no budite oprezni jer veće količine mogu usporiti delovanje nekih lekova.

Ulje mente

Najbolje ga je koristiti za smirivanje stomačnih tegoba i sindroma iritabilnog creva. Umesto ulja može se koristiti i lišće biljke. Jednu kašičicu suvog peperminta u šoljici vruće vode ostaviti deset minuta, procediti i ohladiti. Pijte čaj 4-5 puta na dan između obroka. Budite oprezni jer velike doze mogu biti otrovne, budući da je čisti mentol otrovan.

Check Also

PATOLOG OTKRIO ŠTA JE PRONAĐENO U ORGANIMA PREMINULIH OD KORONE: OVO JE DRAMATIČNO, NISMO TOGA BILI SVESNI NA POČETKU EPIDEMIJE

Autopsije ljudi koji su preminuli usled korona virusa uveliko se vrše, a patolog otkriva da …