Home / ZDRAVLJE / ISPROBANO! 100% DELUJE A LEŽITE: IZUZETNO EFIKASNA JAPANSKA METODA ZA BRZO MRŠAVLJENJE STRUKA I ISPRAVLJANJE KIČME! (VIDEO)

ISPROBANO! 100% DELUJE A LEŽITE: IZUZETNO EFIKASNA JAPANSKA METODA ZA BRZO MRŠAVLJENJE STRUKA I ISPRAVLJANJE KIČME! (VIDEO)

Ovo je vrlo laka i efikasna mogućnost da izgubite santimetre u struku. Ne treba ništa da radite, samo ležite na peškir savijen u rolnu… 

Japanska metoda: Lezite i gubite santimetre u struku!(VIDEO)

Ovo je metoda japanskog doktora Fukucudzi (68), autora poznate knjige, prodate u vise od 5 miliona primeraka. Doktor Fukucudzi je specijalista za karlične probleme već 20 godina, koji je otkrio da je glavni uzrok velikih naslaga na struku u razilaženju karličnih i podrebarnih kostiju. Nakon niza eksperimenata i ogleda, utvrdio je istinitost svoje hipoteze i osmislio vežbe za brzo mršavljenje struka. Iako se, ono što treba da se radi, ne može nazvati vežbama.

Suština metode je: Ležati na urolanom peškiru nekoliko minuta tri puta dnevno.

Rezultat: Gubitak suvišnih santimetara u struku.

Dakle, evo šta treba da radite:

1. Napravite rolnu (valjak) od peškira, a da se ne bi odmotavao, pričvrstite ga trakom
2. Sesti na čvrstu i ravnu površinu (ne krevet!), bolje na pod.
3. Položaj peškira mora biti tačno ispod pupka
4. Proverite, napravite kažiprstima sa obe strane liniju od pupka do peškira. Savijeni peškir mora biti malo širi od širine leđa
5. Opustite se. Stavite noge u širini ramena i savijte stopala tako da se dodiruju samo palčevi
6. Ruke ispružite iznad glave 7. Okrenite dlanove na dole i sastavite male prste

Iskreno rečeno, prilično neprijatna poza. Ako vam je teško po prvi put da ispružite ruke, ne sekirajte se, ispružite kako možete. Bitno je da se uverite da se dodiruju mali prsti na rukama i pačlevi na nogama.

To je to! U ovom položaju treba da ležite 5 minuta. Možete tako ležati 3 puta dnevno, ali prvi put ne više od 5 minuta.

Nije teško, ali na početku postoji neprijatan, čak i bolan osećaj, jer će vaš skelet početi da se vraća u njegov prirodan položaj. Ako vam je isuviše teško izdržati neophodnih 5 minuta, počnite sa minut-dva i svaki dan povećavajte, dok ne dođete do 5 minuta. I ne propuštajte ni jedan dan da biste dobili stabilan rezultat!

U suštini to je vrsta protezanja. Ako pomerite valjak ispod grudi – imaćete efekat podizanja grudi. Ako ga stavite na deo ispod rebara – struk će postati više izražen.

Dakle, posle seanse ustajte veoma polako. Prvo na stranu, onda sesti, a tek onda ustati. Izbegavajte nagle pokrete. Naravno, ako imate bilo kakvih problema sa kičmom, ledjima, posavetujte se sa svojim lekarom ili ortopedom – da li smete raditi ovu vežbu.

Pogledajte video i uverite se:

(Na dlanu)

Check Also

NESTOROVIĆ UPOZORIO DA DOLAZE TEŠKA VREMENA: CEO SVET KLJUČA, ALI MI SMO PREŽIVELI I GORE! EVO O ČEMU JE REČ!

Svako ima neki razlog zašto želi da živi i treba da nađe taj razlog, a …