Home / ZDRAVLJE / Izgledao je kao TUMOR NA MOZGU, ali kada su je pregledali USTANOVILI SU NEŠTO JOŠ GORE (VIDEO)

Izgledao je kao TUMOR NA MOZGU, ali kada su je pregledali USTANOVILI SU NEŠTO JOŠ GORE (VIDEO)

zenaGodinu i po dana se žalila na poteškoće u svakodnevnim radnjama.

Lekari dugo nisu znali šta mori 26-godišnju Jamini Karanam, a njoj je bilo sve gore i gore. Osećala se loše, zdravlje je nije služilo i bila je ubeđena da ima tumor na mozgu.

Mlada Amerikanka Jamina je pre godinu i po dana primetila da joj je postalo jako teško da prati razgovor u kojem učestvuje više ljudi kao i da su joj se javile velike poteškoće sa čitanjem. Otišla je kod lekara i rekla mu da strahuje da ima tumor na mozgu.

Odmah posle pregleda lekari su joj rekli da tumora nema, ali i da ne znaju šta joj stvara tegobe. Međutim, detaljnijim pregledom otkrili su nešto neverovatno – Jamininu nerođenu sestru bliznakinju – parazita koji je imao razvijene kosti, kosu i zube.

„Zlu sestru bliznakinju“, kako ju je devojka sama nazvala, lekari su joj iz lobanje odstranili operacijom i veruju da će se Jamini, pošto je mlada i snažna, vrlo brzo i u potpunosti oporaviti.

Losanđeleski hirurg Harir Šahinijan, koji ju je operisao, kaže da je dosad u karijeri imao samo još jedan ovakav slučaj „parazitskog“ blizanca u mozgu, koji je pacijentu takođe odstranio operacijom.

Pogledajte snimke:(Srbija danas)

Check Also

DR NESTOROVIĆ OTKRIO KAKO POBEDITI VIRUSE: NAJJAČE SREDSTVO ZA JAČANJE IMUNITETA JE BESPLATNO!

Doktor Branimir Nestorović, specijalista je pedijatrije sa subspecijalizacijom iz pulmologije i alergologije otkriva tajne alterantivne …