Home / ZDRAVLJE / KAKO MOMENTALNO ZAUSTAVITI GLAVOBOLJU: Čaša ovog napitka spasiće vas od migrene!

KAKO MOMENTALNO ZAUSTAVITI GLAVOBOLJU: Čaša ovog napitka spasiće vas od migrene!

Migrena vas može onesposobiti. Može da upropasti život. Što je još gore, nju nije uvek moguće pobediti uz pomoć lekova protiv bolova

500-1

Kako momentalno zaustavi glavobolju. Čaša ovog napitka spasit će vas od migrene!

Ljudi koje pate od migrene znaju da je ovo užasan bol, od kojeg se, faktički, ne može izbaviti. Međutim, ključna reč je ovde – „faktički“. Migrena vas može onespokojiti. Može da upropasti život. Što je još gore, nju nije uvek moguće pobediti uz pomoć lekova protiv bolova. Ali, šta raditi u ovakvim slučajevima?

Malo ko zna da postoji metoda koja pomaže praktično svim ljudima. Reč je o metodi iz tradicionalne i narodne medicine, koja je u današnje vreme više kritikovana, nego podržana. Na vama je da odlučite, ali ništa ne košta da probate.

Sve što će vam biti potrebno je so i limunov sok.

Kao prvo, treba da izaberete so. Idealno je da bude visokog kvaliteta. Najbolje je koristiti Himalajsku kristalnu so, jer je veoma obogaćena mineralima. Ova so sadrži 84 elementa, što je više nego dobro, ako se uzme u obzir da nauka poznaje njih 118. So vas može spasiti glavobolje, migrene, povećati nivo seratonina u krvi, ojačati nervni sistem, normalizovati kiselo-alkalni balans u organizmu.

Dakle, ono što treba da uradite jeste da uzmete čašu sveže ceđenog limunovog soka i dodamo u njega 2 kafene kašike soli. Promešate, preručite u veći sud iu to dodamo čašu vode. Napitak promešajte i ispijte u jednom gutljaju.

Na ukus je – odvratno! Ali, ovaj napitak deluje momentalno, kao da je prava magija!

Check Also

NESTOROVIĆ UPOZORIO DA DOLAZE TEŠKA VREMENA: CEO SVET KLJUČA, ALI MI SMO PREŽIVELI I GORE! EVO O ČEMU JE REČ!

Svako ima neki razlog zašto želi da živi i treba da nađe taj razlog, a …