Home / ZDRAVLJE / KOLEGA MU DAO SVOJ BUBREG: “Ne želim gledati kako mu deca rastu bez oca”, rekao policajac! (VIDEO)

KOLEGA MU DAO SVOJ BUBREG: “Ne želim gledati kako mu deca rastu bez oca”, rekao policajac! (VIDEO)

Zdrav čovek ima mnogo želja, a bolestan samo jednu.

policajci

U slučaju policijskog inspektora iz Nashevillea, Burrela „Chipa“ Davisa ta je želja bila da se pojavi donor bubrega.

Ovaj četrdesetogodišnji policajac otac je dvoje dece i čovek kojemu su, u najboljim godinama, počeli otkazivati bubrezi. Spasa, osim transplatacije novog organa, mu nije bilo.

Prijatelji se poznaju u nevolji, a ono što je za svog kolegu spreman napraviti Eric Crovder dokazuje kako je tomu zaista tako. Erik je znao sve detalje Chipove bolesti, budući je ovaj policijski dvojac svaki dan zajedno na terenu.

Razmišljao je kako da pomogne svom kolegi, pa se, bez da mu je išta rekao, otišao testirati kako bi utvrdio da li je možda baš on podoban donor bubrega.

Kada su iz medicinskog laboratorija na njegovu kućnu adresu stigli potvrdni rezultati, Eric je tačno znao šta treba učiniti. Pustio je da prođu praznici, a onda je Chipu rekao kako će mu darovati bubreg.

„Blagoslov je što mu baš ja mogu pomoći“, rekao je Eric koji je s Chipom, osim što su kolege i blizak prijatelj. Njihove su ćerke, jer i Eric je otac, takođe bliske, pa je sve to uticalo na njega da ipak odluči pomoći spasiti život kolegi.

„Ne želim da gledam njegovu decu kako odrastaju bez oca“, zaključio je Eric.
„Stalno mi je ponavljao kako ja to ne moram napraviti, a ja sam mu odgovorio kako, jednom kada sam odlučio učiniti nešto, povratka nema“, rekao je Crovder.

Uoči operacije dvojica policajaca pomolili su se u bolničkoj kapeli. Crovder i Davis u utorak ujutro operisani su u Bolničkom kliničkom centru Vanderbilt, u Nešvilu.

„Policajci Davis i Crovder izašli su iz operacione sale i sada se nalaze na odeljenju za oporavak. Za sada je sve dobro.

Nadamo se brzom oporavku i skorašnjem povratku poručnika Davisa na posao „, saopštili su iz policije, na svojim službenim stranicama.

Pogledajte video:

Check Also

DR VLADIMIR ZELENKO: CINK JE METAK KOJI UBIJA KORONU, IVERMEKTIN MU OTVARA ĆELIJU!

Potrebne su vam i supstance koje omogućavaju cinku da uđe u ćeliju – hidroksihlorokin, ivermektin …