Home / ZDRAVLJE / MAGIČNA BILJKA: Sprečava nastanak raka, posadite je što pre!

MAGIČNA BILJKA: Sprečava nastanak raka, posadite je što pre!

500-1

Plodovi Goji proglašeni su 2008. godine u Time magazinu super voćem što zaista odgovara istini , iako se pravi rezultati antioksidativnog delovanja ne podudaraju sa člancima koji tvrde da se radi o plodu koji je zauzeo prvo mesto ORAC lestvice ( Okigen Radical Absorbance Capaciti ) koja meri antioksidativna svojstva voća i drugih biljaka .

500-1

Oralno se Goji uzima kod dijabetesa , hipertenzije , malarije i karcinoma . Poboljšava cirkulaciju , otklanja vrtoglavice i dobar je tonik za zamućen vid i druge probleme sa očima .

Oralno se koristi u ojačavanju mišića i kostiju i kao tonik srca , jetre i bubrega . Oralno uzeti plodovi smanjuju znojenje , žeđ , iritabilnost , krvarenje iz nosa itd .

Plodovi se jedu sirovi , suše se , a ukusom podsećaju na suvo grožđe . Od njih se pripremaju čajevi i sokovi , likeri i ostali napici , a mogu se koristiti i kao dodatak jelima .

Check Also

ZAPANJUJUĆE OTKRIĆE RUSKIH LEKARA: PIRAMIDE KOJE MOŽETE I VI NAPRAVITI LEČE RAK, SPREČAVAJU RAZVOJ VIRUSA, SNIŽAVAJU ŠEĆER I JOŠ..

U Rusiji se nalazi 17 piramida, a najveća je kod Moskve. U Rusiji one nisu …