Home / ZDRAVLJE / NARODNI LEK PROTIV GASTRITISA: Bol nestaje u trenutku! (RECEPT)

NARODNI LEK PROTIV GASTRITISA: Bol nestaje u trenutku! (RECEPT)

501

Gastritis počinje sa bolom u gornjem delu stomaka s mučninom i žgaravicom. Često se takvi simptomi ubrzo povuku ali ukoliko potraju jasno je da se razvio gastritis.

Želudačna sluznica kod gastritisa nadražena je i upaljena, ali ne postoji otvorena rana. Otvorena rana je karakteristična za peptički ulkus.

Klasično lečenje započinje uvođenjem mera kao što su prestanak pušenja i promena prehrambenih navika. U tom smislu je ključno nepreskakanje obroka, pogotovo doručka.

Prvi lekovi koji se uvode jesu antacidi. Evo prirodne alternative …

Ovo je jednostavan, ali vrlo efikasan recept iz kolekcije Muhamada Hamrajeva, predsednika Akademije narodne medicine Uzbekistana.

Napitak protiv gastritisa

Sastojci:

– Pola slatke bundeve

– 2 kašike meda

– 1 kašika jabukovog sirćeta

Postupak pripreme:

Ogulite i sameljite komade sirove bundeve u sokovniku. Na pola litra soka dodajte 2 kašike meda i jednu kašiku jabukovog sirćeta.

Od ovog soka bol momentalno prestaje, a sok sirove bundeve koji je ukusan, prepun vitamina i minerala pijte i inače jer je odličan za vaše zdravlje!

Izvor: atma.hr

Check Also

ZAPANJUJUĆE OTKRIĆE RUSKIH LEKARA: PIRAMIDE KOJE MOŽETE I VI NAPRAVITI LEČE RAK, SPREČAVAJU RAZVOJ VIRUSA, SNIŽAVAJU ŠEĆER I JOŠ..

U Rusiji se nalazi 17 piramida, a najveća je kod Moskve. U Rusiji one nisu …