Home / ZDRAVLJE / OVAJ SE MUŠKARAC NIJE KUPAO PUNIH 12 GODINA: Evo šta mu se dogodilo!

OVAJ SE MUŠKARAC NIJE KUPAO PUNIH 12 GODINA: Evo šta mu se dogodilo!

Umesto tuširanjem Dave higijenu održava posebnim sprejem koji sadrži bakterije. Tvrdi da mu koža izgleda sasvim normalno i da nema neprijatan miris.

500-2

Ovaj se muškarac nije kupao punih 12 godina. Evo što mu se dogodilo!

Dnevna higijena bez vode mnogima je gotovo nezamisliva u 21. veku. Ipak, ima i onih koji su u potpunosti izbacili tuširanje iz svog života. I to ne na dan, dva, nego čak više od jedne decenije.

Hemijski inžinjer Dave Vitlok jedan je od njih. -Nisam Se tuširao više od 12 godina- priznao je Vitlok koji smatra da tako čuva dobre bakterije na svojoj koži.

Umesto tuširanja, higijenu održava posebnim sprejem koji sadrži dobre bakterije, a sprečava razvoj onih loših.

-Niko Nije klinički testirao ljude koji se svaki dan tuširaju stoga, na osnovu čega se pretpostavlja da je to zdrava praksa?

-zapitao se Vitlok koji veruje da je dobro na koži imati dobre bakterije s kojima su živeli naši preci, a koje su uništene preteranim tuširanjem.

Dave tvrdi i da njegova koža izgleda sasvim normalno te da nema neprijatan miris.

Njegov dugogodišnji eksperiment naveo ga je da osnuje kompaniju AOBiome koja proizvodi sprej Mother Dirt kojim Dave održava higijenu. Portparolka kompanije AOBiome Jasmina Aganović tvrdi da su ljudi počeli mešati pojmove čisto i sterilno.

-Potpuno Smo izbacili prljavštinu iz života, a ona je važna za građenje imuniteta- kaže.

Iz kompanije ističu da je sprej bez mirisa i da ima teksturu vode, a nazivaju ga probiotikom za kožu koji može pomoći da se ređe tuširate i da prestanete koristiti šampone i gelove za tuširanje. Ako ga želite isprobati i na svojoj koži za sprej ćete morati izdvojiti 49 $.

Check Also

DO SADA NEVIĐENE TVRDNJE ČUVENOG RUSKOG DOKTORA: CENITE MASNOĆU, NIJE TAKO KAKO SU VAM REKLI I KAKO VI MISLITE..

U TV emisiji On The Most Important, televizijski lekar Aleksandar Mjasnikov savetovao je Ruse da poštuju …