Home / ZDRAVLJE / Ovih 8 feng šui saveta će vas zaštititi od negativne energije u domu!

Ovih 8 feng šui saveta će vas zaštititi od negativne energije u domu!

Dobra atmosfera, osećaj mira, blagostanja i obilje pozitivne energije želimo svi u našem porodičnom gnezdu! Unesite sledećih osam predmeta i zaštitite se ili izlečite negativne energije…

feng sui-sveca

Feng šui bambus – biljka koja donosi sreću u dom

Bambus je biljka koja će vam doneti sreću i najpoznatiji je feng šui „lek“ protiv loše energiju i simbolizuje boljitak u
domu! Lako se gaji i veoma je tolerantan na različite uslove. Ova biljka je simbol dobre sreće u feng šuiju. Elegantno stablo bambusa odlično će izgledati u domu ili kacelariji.

Feng šui fontana za zdravlje i bogatstvo

Prelepa fontana je omiljeni „lek“ po feng šuiju i možete je staviti u dvorište, kuću ili kancelariju. Ova fontana kombinuje nežan zvuk zvončića i vode i donosi mir i potrebnu energiju. Pronađite ove fontanice u bolje snabdevenim prodavnicama za opremanje doma.

Sveća – snažan vatreni element po feng šuiju

Da li često palite sveće u svom domu? Nadamo se da to činite! I koliko lepih svećnjaka imate koji bi podržali ovaj vatreni feng šui element? Predlažemo da nabavite crveni svećnjak. Crvena boja će ispuniti dom sjajnom energijom, a kvalitetni svećnjak simbolizuje dug život.

Oterajte negativne „duhove“ uz pomoć vetrenih zvončića

Zvončići za dom i dvorište ili vetrena zvona imaju više primena u feng šuiju. Iako mnogi misle da je najbolja mesto za njih napolju, jer će uz pomoć vetra svirati prelepim zvucima, odličan su ukras i za dom, a po feng šui principima najbolji su način da oterate negativnu energiju iz doma.

Esencijalna ulja za mir i blagostanje

Svakodnevna upotreba esencijalnih ulja u domu ili kancelariji je glavna preporuka feng šuija. Možete ih koristiti za
različite namene – za čišćenje, relaksiranje, za dodatnu energiju ili ako udišete ova mirisne note. U prodavnicama možete nabaviti komplet sveće/svećnjaka sa esencijalnim uljima koji će ceo vaš dom ispuniti prijatnim notama. Postavite jedan svećnjak u kupatilo, a drugi u spavaću sobu i napravite prijatnu atmosferu u kojoj ćete se potpuno opustiti i izlečiti od lošeg raspoloženja.

(Portal Lovesensa)

Check Also

ZAPANJUJUĆE OTKRIĆE RUSKIH LEKARA: PIRAMIDE KOJE MOŽETE I VI NAPRAVITI LEČE RAK, SPREČAVAJU RAZVOJ VIRUSA, SNIŽAVAJU ŠEĆER I JOŠ..

U Rusiji se nalazi 17 piramida, a najveća je kod Moskve. U Rusiji one nisu …