Home / ZDRAVLJE / Postavio je ovu fotografiju sa kćerkom i to joj je spasilo život: Jedan komentar bio je drugačiji!

Postavio je ovu fotografiju sa kćerkom i to joj je spasilo život: Jedan komentar bio je drugačiji!

beba-zutica-2
Kada je ovaj otac napravio smešnu fotografiju sa Kćerkom, Nije ni znao da će joj se spasti život. Kada je fotografisao svoju kćerku posle Prvog kupanja, ona je napravila takve izraze lica koji su njemu bili jako Smešni Pa je fotografiju postavio onlajn.

Stotine ljudi komentarisalo je sliku i mislilo je da je preslatka:

„Sjajno, biće buntovnica ja udaće se za tipa Bez Para sa tetovažama“, bio je jedan od komentara.

Međutim, bio je i jedan komentar, od strane dječijeg doktora koji je skrenuo pažnju Ocu. Doktor je pogledao bolje sliku i pitao oca:

beba-zutica-1

„Da li su joj oči pomalo žućkaste? Po meni izgleda, ili Teško je reći, jer je cela Fotografija pomalo žućkasta. Verovatno je ništa, ali može da bude i simptom neonatalne Žutice. Ako su joj Koža i oči pomalo žućkaste, možda biste trebali da je odvedete na pregled. “

Otac je poslušao savet stranca sam odveo kćerku kod doktora. Tamo su potvrdili da je čovek bio u pravu: beba je imala žuticu sam Dečiji doktor koji je komentarisao sliku joj je verovatno spasao život!

Iako Žutica može da bude Uobičajena kod muško dece, ako se ne leci na vreme može da da bude smrtonosna ili da izazove ozbiljne posledice na mozgu. Zato je Fantastično da je ovaj doktor pogledao malo bliže i da je otac odmah odreagovao.

(Kurir)

Check Also

Dr NESTOROVIĆ OTKRIO: OVO JE JEDAN OD NAJMOĆNIJIH LEKOVA KOJE DANAS IMAMO..

Doktor Branimir Nestorović kaže da ne postoji bolji lek za čir na želucu ili dvanaestopalačnom …