Home / ZDRAVLJE / POSTOJI LI VEZA: Deset je godina nosila mobilni u grudnjaku, a onda dobila tešku bolest..

POSTOJI LI VEZA: Deset je godina nosila mobilni u grudnjaku, a onda dobila tešku bolest..

Žena je puno deceniju nosila mobilni u grudnjaku, a onda ju je šokirala dijagnoza opake bolesti.

Phone in Brave Gave me Terminal Cancer

Vendi Holt (51) iz engleskog grada Bracknella je deset godina nosila mobilni u grudnjaku da joj bude lako dostupan. Ali sada misli da je zračenje iz njenog mobilnog uređaja krivo za njen rak, koji je dijagnostikovan 2012. godine.

„Očito to nikada neću moći dokazati i znam da se dosta raspravlja o tome, ali ja čvrsto verujem da je mobitelovo zračenje odgovorno za moj rak“, rekla je Holt.

U međuvremenu se rak proširio na pluća i limfne žlezde. Žena je na kratko uspela da izleči ovu boleštinu, ali se ona ubrzo vratila te se sada nalazi u terminalnoj fazi.

Holt je prvi mobilni dobila još 1999. godine, a kako je bila bujnije građe, 70% vremena nosila ga je u grudnjaku, sve dok, u januaru 2012. nije primjetila da nešto nije u redu.


Može umreti svaki čas

„Moja desna dojka bila je natečena i izgledala je poput kore narandže. Mislila sam da je to zato što sam nezgodno spavala. Nisam se uspaničila da se radi o raku, jer nisam imala nikakve kvržice „, rekla je Holt.

„Ispalo je da se radi o retkoj vrsti agresivnog karcinoma dojke, čija je karakteristika stanje slično upali mlečnih žlezda, te se obično prekasno otkrije. Ali lekarima je bilo jasno o čemu je reč, pa su mi praktično odmah rekli da imam rak „, kaže.

Vendi je prošla kroz nekoliko operacije, hemoterapije i radioterapije, a celo je vreme krivila samu sebe za rak jer je uverena da je njena navika držanja mobilnog telefona u grudnjaku odgovorna za rak.

Ova žena ne zna koliko će još živjeti, a jedina joj je želja doživjeri sledeći rođendan ili barem rođenje unuka.

Check Also

DO SADA NEVIĐENE TVRDNJE ČUVENOG RUSKOG DOKTORA: CENITE MASNOĆU, NIJE TAKO KAKO SU VAM REKLI I KAKO VI MISLITE..

U TV emisiji On The Most Important, televizijski lekar Aleksandar Mjasnikov savetovao je Ruse da poštuju …