Home / ZDRAVLJE / PREŽIVEO JE 65 OPERACIJA, A SAMO MU JE 5 GODINA: Mislili su da je prehlada, ali su u telu pronašli…

PREŽIVEO JE 65 OPERACIJA, A SAMO MU JE 5 GODINA: Mislili su da je prehlada, ali su u telu pronašli…

bebaSvi su ostali u šoku.
Kada dobijete dete, ne samo da vam se život menja iz korena, već i vaš dom morate preurediti kako bi vašem mališanu bilo komotnije i sigurnije.

Čini se da na svaki čoćaš koji uspete da osigurate, nailazi još jedan koji ostaje neosiguran. Postoje i razne sitnice i figurice koje svi držimo u kući, a na koje vrlo često zaboravimo gde smo ih stavili. Najgore je kada one završe u detetovim rukama, a još gore u ustima.

To se desilo majci Karli Rauh koja je pretrpela horor.

Ona ima dvojicu sinova Itana (7) i Emeta (5), međutim pre četiri godine desila se nesreća nakon što je njen mlađi sin u prvoj godini života progutao malu litijumsku bakteriju.

Ona je manja od dugmeta koju je Emet pronašao u čošku između dve komode i progutao je. Zatim je dobio opasnu temperaturu i postao letargičan. Roditelji su ga odveli lekaru koji je rekao da je u pitanju samo prehlada. Međutim, Emet je počeo da iskašljava krv.

Lekari su ga poslali na rendgenski snimak gde su ustanovili da je progutao predmet koji je oštetio jednjak i digestivni trakt. Emet je tada postao pravi borac, jer je za četiri godine prošao čak 65 operacija.

Sada, četiri godine kasnije Emet je ponovo živahan i srećan dečak. Iako je sve proteklo na kraju kako treba, roditelji ovu traumu nikada neće moći da zaborave.

(Srbija Danas)

 

 

Check Also

ŠTA KADA TELO POSTANE PREVIŠE KISELO: JEDAN OD 12 ZNAKOVA ALARMIRA NA UZBUNU

Većina žitarica, mlečnih proizvoda, soje i mesa su kiseli. Kafa, alkohol, visoko prerađena hrana, rafinisani …