Home / ZDRAVLJE / Prirodni lek Ruskog travara od suve kore nara…(RECEPT)

Prirodni lek Ruskog travara od suve kore nara…(RECEPT)

Pomaže kod dizenterije, dijareje i različitih stomačnih virusa, kao i kod upale slepog creva, salmoneloze, čira na želucu i disbakterioze creva.

nar

Ne bacajte koru od nara. Osušite je i čuvajte u kućnoj apoteci. Neverovatno sredstvo koje će vam pomoći kod svih stomačnih infekcija i oslobodiće vas crevnih poremećaja.

U decembru 1999. godine u ruskom listu „Ruski vesnik“ objavljen je članak „Zaboravljeni Hipokrat i lečenje biljkama“ ruskog travara GI glubokogo, gde je napisan recept patentiranog sredstva za izlečenje dizenterije, dijareje, kolere, upale slepog creva (bez hirurške operacije!) , salmoneloze – odvarom od suvih kora nara za 5 sati.

Patentiranju leka (1996.g) prethodila je obavezna provera u medicinskoj ustanovi i njegova sposobnost inhibiranja patogene bakterije „in vitro“.

Priprema odvara od suve kore nara:

Odnos suvi kora nara i ključale vode je 1:20. U prethodno ugrejanu toplu šolju ili čašu staviti 10-12 grama suvi kora nara i preliti ih sa 200 ml ključale vode. Pokriti tacnici. Ostaviti da odstoji 25-30 minuta. Posle toga može da se pije. Kore ne bacajte. Nakon toga, lečenje je počelo. A šolja sa odvarom treba da stoji pored bolesnika.

Priprema odvara od sušenih kora nara za sve navedene bolesti je ista. Dok je Primena – za svaku bolest drugačija.

Za izlečenje od: dizenterije, dijareje, salmoneloze, tifusa, kolere, akutnog apendicitisa (upale slepog creva) odvar konzumirati na sledeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta, treba da se popije pola šolje odvara. Nemojte ga cediti. Ponovo poklopite tacnici. Ako posle 10 minuta osetite olakšanje i vama je bolje, znači da je u pitanju obični proliv i njegovo lečenje je završeno!

Možete slobodno izaći iz kuće, jer proliva (ili zatvora) više neće biti. Ako posle 10 minuta niste osetili poboljšanje, znači kod vas je, ili dizenterija, ili dijareja, ili tifus, ili salmoneloza, ili kolera.

Potrebno je da ostanete u kući i nakon 3 sata popiti preostalu polovinu šolje odvara. Proces lečenja nastavlja se i u narednih 3 sata. A ozdravljenje nastaje nakon samo 5 sati od početka lečenja.!

Za izlečenje od: čira na želucu, čira na tankom crevu, kolitisa (zapaljenja debelog creva), Disbakterioza creva, konzumirati odvar suvih kora nara na sledeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta, odvar početi piti. U toku dana popiti polovinu (90-100ml) odvara od 4 puta, u približno jednakim porcijama iu približno jednakim vremenskim razmacima, po 20-25 ml. Početi piti ujutro na prazan stomak, nakon buđenja, a poslednju četvrtu dozu, pre spavanja.

Ne treba piti odvar svaki dan, već svaki drugi. 1,3,5,7 dan – piti, 2,4,6 dan – ne piti. To je dovoljno za kompletno izlečenje. Ako želite nastaviti sa tretmanom, zbog sigurnog izlečenja čira želuca, to možete učiniti posle napravljene pauze od 7 dana posle prvog tretmana lečenja.

Zapamtite: U procesu lečenja – odvar se ne cedi. Za vreme lečenja – ne smete konzumirati alkohol.

Suština lečenja sastoji se u tome, da se u celom gastrointestinalnog trakta stalno poništavaju sve patogene bakterije (zdrave ostaju), i njihovu lokaciju uspešno nastanjuju zdrave, i čoveku neophodne.

O jedinstvenim svojstvima suvi kora nara znao je još Hipokrat pre 2.500 godina. Uspešno je primenjivao odvar za lečenje dizenterije. Pozitivna reakcija je nastajala nakon 5 sati. Pored toga, ovim odvarom je lečio ubojne i ubodne rane.

Na ranu se stavljala čista pamučna tkanina umočena u ovaj odvar. Stalno se održavala vlažnom do isceljenja rane.

SAVET PLUS: Ne bacajte koštice

Koštice nara nikako nemojte da bacate. Osušite ih i sameljite u blenderu, a prah sačuvajte u tegli. Dodajte kašičicu tog praha u jogurt i dobićete izuzetno zdrav obrok. Osim toga, prah možete dodavati jelima od mesa. To će malo zgusnuti jelo i omekšati meso.

Izvor: Nezavisne.com

Check Also

MORATE ZNATI! NESTOROVIĆ OTKRIO: OVA BAKTERIJA IZAZIVA RAK, SA OVA 2 SASTOJKA, MOŽEMO JE SE REŠITI ZA 6 NEDELJA

Većina lekara i pacijenata misli da ako uzme antibiotik da će sprečiti komplikacije. E to …