Home / ZDRAVLJE / PROVERENO: Ovaj lek ubija Ešerichiju coli i sve ostale štetne bakterije! (RECEPT)

PROVERENO: Ovaj lek ubija Ešerichiju coli i sve ostale štetne bakterije! (RECEPT)

Efikasan lek možete pripremiti kod kuće i sačuvati svoje telo od udara antibiotika, piše Dnevno.hr

ruzmarin- beli luk- ulje

Escherichia coli bakterija je koja se prirodno nalazi u debelom crevu gde je korisna u zaustavljanju razmnožavanja drugih loših bakterija. Međutim, kada se pojavi drugde u organizmu, može prouzrokovati ozbiljne probleme.

Najčešći je uzročnik problema mokraćnog trakta, upale bešike i sličnih teškoća koje, ne leče li se pravilno, mogu postati dugotrajne i hronične te ozbiljno narušiti organizam.

U mokraćnim kanalima upravo zbog te bakterije nastaju razne infekcije, a medicina često ne uspeva lako rešiti taj zdravstveni problem.

Korišćenjem niza antibiotika u telu se (naročito kod žena) mogu javiti brojne druge gljivične infekcije, a ne leči li se Escherichia tačnim antibiotikom, ljudskom telu pada imunitet te se uništavaju i dobre bakterije.

Efikasan lek možete pripremiti kod kuće i sačuvati svoje telo od udara antibiotika.

Sastojci:

– 1 l belog domaćeg vina (bez hemikalija i dodataka)

– 3 do 4 grančice ruzmarina (po mogućnosti mladi izdanci)

– 10 čena belog luka

Beli luk usitnite, dodamo u vino pa svemu dodajte ruzmarin. Neka sve odstoji u staklenoj boci deset dana na sobnoj temparaturi. Povremeno protresite bocu. Nakon što počnete koristiti napitak, bocu spremite u frižider.

Odrasli koriste jednu kašiku, a deca jednu kašičicu svakoga jutra na prazan želudac. Napitak se uzima 40 dana. Nakon toga napravite pauzu i odite na lekarsku kontrolu. Nalazi bi trebali pokazati da su bakterije nestale iz mokraćnog sistema.

Ruzmarin izvrsno deluje i protiv drugih bakterija pa ovaj napitak pomaže i kod suzbijanja stafilokoka, streptokoka te kandide.

izvor: dnevno.hr

Check Also

MORATE ZNATI! NESTOROVIĆ OTKRIO: OVA BAKTERIJA IZAZIVA RAK, SA OVA 2 SASTOJKA, MOŽEMO JE SE REŠITI ZA 6 NEDELJA

Većina lekara i pacijenata misli da ako uzme antibiotik da će sprečiti komplikacije. E to …