Home / ZDRAVLJE / RECEPT LEKARA NATUROPATE ZA OČNI PRITISAK, LEČENJE I GENERALNO ZA BOLJI VID..

RECEPT LEKARA NATUROPATE ZA OČNI PRITISAK, LEČENJE I GENERALNO ZA BOLJI VID..

oko-cmicak-crvenilo

Čuveni ukrajinski lekar-naturopata Jelena Svitka izjavljuje: ,, Ja sam, pomoću ovog recepta znatno popravila svoj vid! „

„Uzmite kilogram svežeg šipka, stavite ga u zamrzivač i ostavite da odleži tamo preko noći. Ujutru izvadite šipak iz zamrzivača i potopite ga samo na par sekundi u proključalu vodu, da se odmrzne.

Tako omekšali šipak izmiksirajte i propasirajte, tako da dobijete masu u vidu želea. U tu masu dodajte istu toliku količinu meda, sve dobro izmešajte i stavite u tegle, pa u frižider. Jedite ovu masu, po punu kafenu kašičicu 3 puta dnevno.

Da bi lakše propasirali šipak, možete ga kratko prokuvati u malo vode.

Po rečima dr.Svitka, ovaj žele ne samo što regeneriše vid, nego i predstavlja efikasno antionkološko sredstvo, popravlja očni pritisak i leči oči.

Šta je plod šipka crvenije boje, u njemu je veća koncentracija korisnih materija. A njih je, po rečima ove lekarke, u šipku mnogo:

„Tu su i vitamini A i C, te karotin, jod i cink. Zahvaljujući ovoj kombinaciji korisnih materija šipak se koristi za lečenje jetre, bubrega, štitne žlezde i očiju. „- Kaže Jelena Svitka.

Check Also

ZAPANJUJUĆE OTKRIĆE RUSKIH LEKARA: PIRAMIDE KOJE MOŽETE I VI NAPRAVITI LEČE RAK, SPREČAVAJU RAZVOJ VIRUSA, SNIŽAVAJU ŠEĆER I JOŠ..

U Rusiji se nalazi 17 piramida, a najveća je kod Moskve. U Rusiji one nisu …