Home / ZDRAVLJE / Rešio je da se nedelju dana tušira SAMO HLADNOM VODOM: Ovakav rezultat NIJE OČEKIVAO

Rešio je da se nedelju dana tušira SAMO HLADNOM VODOM: Ovakav rezultat NIJE OČEKIVAO

tusiranje

Jedni tuširanjem započnu svoj dan, a drugi ga tuširanjem završavaju, odnosno, radije se tuširaju pre odlaska u krevet. Kako god bilo, retki su oni koji bi svoje telo šokirali tuširanjem hladnom vodom.

Upravo to je odlučio da uradi Nik Grin, koji inače obožava duga tuširanja toplom vodom. I pritom, tvrdi, najbolje razmišlja i donosi važne odluke.

S obzirom na sve češće dokaze kako tuširanje hladnom vodom pomaže pri mršavljenju, održava kožu mladom i zategnutom, pomaže mentalnom zdravlju i preporučuje se osobama koje se intenzivno bave sportom, Grin je odlučio da proveri na svojoj koži kako će na njega da deluje tuširanje hladnom vodom nedelju dana.

Navikao je uživati u toploj vodi, pa je prvih 15 sekundi tuširanja hladnom izgledalo kao večnost, opisao je za Men’s Health.

Ipak, odlučio je da će njegovo tuširanje sledećih nedelju dana da traje dva minuta. Disao je ubrzano, a onda je polako počeo da se opušta.

Nakon tuširanja je bio prepun energije i produktivniji nego inače. Odmah je seo za sto i napravio listu zadataka koje mora da obavi u toku danu, a isti osećaj ponavljao se svaki dan.

Nik tvrdi da je nedelja bila vrlo uspešna i odlučio je da i dalje jutra počinje tuširanjem
hladnom vodom.
„Ne volim da se tuširam hladnom vodom, ne volim. Ali volim kako se dobro osećam nakon toga“.

(Vecernji.hr)

Check Also

7 DANA JEDITE OVO PO KAŠIKU NA PRAZAN STOMAK: ZAPANJIĆE VAS KOLIKO ĆETE SMRŠATI! (RECEPT)

Osim što ćete smršati, ojačaćete imunitet i osloboditi se otrova iz tela. Beli luk je jedan …