Home / ZDRAVLJE / SVETI SERAFIM SAROVSKI IMA „LEK“ ZA DEPRESIJU: Pogledajte kako da pobedite ovo strašno stanje duše (VIDEO)

SVETI SERAFIM SAROVSKI IMA „LEK“ ZA DEPRESIJU: Pogledajte kako da pobedite ovo strašno stanje duše (VIDEO)

serafim- sarovski

Kada zli duh tuge obuzme dušu, ispunjava je nemirom i neprijatnošću, ne dopušta čoveku da se moli sa neophodnom revnošću, ometa pažljivo čitanje Svetoga Pisma, lišava ga blagosti i poštovanja bližnjih i stvara odbojnost prema svakoj vrsti razgovora.

Duša ispunjena tugom, postaje kao bezumna i pomahnitala, te ne može mirno da prihvati ni dobar savet, niti da smireno odgovara na pitanja. Tuga porobljava čoveka i istovremeno ga sprečava da shvati da je uzrok patnje u njemu. Tuga je crv srca koji nagriza majku koja ga je rodila.

Otac Tadej:

Ima u današnjem svetu puno depresivnog sveta, ljudi koji izgube veru.Opterećuje čovek sebe mislima koje mu nisu potrebne i ne može ništa učiniti, on može razmisliti dobro, ali učiniti dobro opet bez Boga ne može, dobro možemo učiniti samo Božanskom energijom, jer jedino Bog je dobar.

Hvala Bogu što je svuda prisutan i pomaže svakom, i onim slabim i onim jakim.

Svima je pomoć potrebna. Kada vas uhvati tuga ne treba se mnogo sekirati ni brinuti se. Šta će biti sa nama, kako će biti, ako bi to mislili ne bi imali mira. Bog se brine.

Kako bude volja Božija tako će biti, ne vredi misliti, ako se bavite dobrim mislima imaćete mir. Ako mislite biće ovo, biće ono, onda sami sebi pogoršavate raspoloženje, nemate ni mir ni spokoj.

Dosta nam je svakodnevnih nevolja jer ne znam koliko da je čovek fizički zdrav, ipak ima nedostatke.

Nijedno biće nije savršeno, sa Bogom možemo biti savršeni, a bez njega ne možemo. Ali pošto je On Ljubav, kad mu se obratimo srcem, evo nam pomoći odmah.

Pogledajte video:

(Oslobođenje)

Check Also

DR NESTOROVIĆ OTKRIO ŠOKANTNE PODATKE: KORONAVIRUS NEĆE NAPADATI SRBE- EVO U ČEMU JE TAJNA..

Italija je posle Kine zemlja sa najvećim brojem umrlih od koronavirusa, a pulmolog Branimir Nestorović …