Home / ZDRAVLJE / Tri začina prevencija od raka..

Tri začina prevencija od raka..

500-8

Dr. Caroline Anderson kaže kako se ne morate plašiti da ćete oboleti od raka ukoliko pomešate i konzumirate ova tri začina. Reč je o smesi 3 lako dostupna začina.

Ta tri čudotvorna začina su kurkuma, maslinovo ulje i biber. Andersonova je, kako kaže, do ovih saznanja došla istražujući dvije hiljade godina staru tradiciju upotrebe ovih sastojaka u istočnoj Indiji, a čiji su rezultati potvrđeni iu zapadnim medicinskim istraživanjima. Ona je istakla da ukoliko koristite ova tri sastojka svakodnevno, nema opasnosti da obole od raka.

Pomešajte četvrtinu kašike kurkume s pola kašičice maslinovog ulja i dodajte prstohvat mlevenog bibera. Sve zajedno dobro promešajte. Uspešne smesu možete da koristite kao dodatak salatama i jelima, ali je možete konzumirati i samu.

Ukoliko je dodajete u obroke koji se termički obrađuju, tada smesu u hranu stavite na kraju kako se ne bi prekuhala. Ukoliko je jedete samu, možete je ublažiti s malo vode. Unosite je u organizam svakodnevno i što češće.

Istraživanja su pokazala kako kurkuma sprečava rak debelog creva, prostate, mozga i karcinom dojke.

Check Also

ZAPANJUJUĆE OTKRIĆE RUSKIH LEKARA: PIRAMIDE KOJE MOŽETE I VI NAPRAVITI LEČE RAK, SPREČAVAJU RAZVOJ VIRUSA, SNIŽAVAJU ŠEĆER I JOŠ..

U Rusiji se nalazi 17 piramida, a najveća je kod Moskve. U Rusiji one nisu …