Home / ZDRAVLJE / UMIVAO SE OVIM SVAKI DAN I NJEGOVA ĆERKA NIJE MOGLA DA VERUJE: IZGLEDAO JE MLAĐE OD NJE- BEZ BORA I TAMNIH MRLJA (RECEPT)

UMIVAO SE OVIM SVAKI DAN I NJEGOVA ĆERKA NIJE MOGLA DA VERUJE: IZGLEDAO JE MLAĐE OD NJE- BEZ BORA I TAMNIH MRLJA (RECEPT)

Ukoliko želite čistu kožu bez tamnih mrlja i pega, pripremite ovaj losion od peršuna i limuna ili jabukovog sirćeta i rešite sve svoje proble sa kožom. Priprema se brzo i jednostavno.

Peršun se često koristi u kozmetičkim aparatima jer je bogat vitaminima i mineralima i doprinosi izbeljivanju i obnavljanju kože. Toliko je dobar da se u medicini koristi u svrhe lečenja groznice, bubrega, urinarnog trakta, dijabetesa, upale očiju i mnogih drugih bolesti.

Sastojci za losion:

– 2 supene kašike sitno seckanog lišća peršuna
– kafena kašika jabukovog sirćeta ili soka od limuna
– 200 ml vode

Priprema

Peršun pomešajte sa ključajućom vodom i ostavite 15 minuta da odstoji na ringli. Nakon toga, sklonite sa šporeta i ostavite da se ohladi. Zatim dodatje sirće ili limunov sok i ulijte mešavinu u staklenu posudu. Losion najbolje čuvati u frižideru.

Primena

Preporučuje se upotreba svaki dan, dva puta dnevno (ujutru i uveče) a prvi rezultati bi trebalo da se vide posle mesec dana upotrebe i to u vidu čistije, svetlije kože bez tamnih mrlja. Isti losion, bez limunovog soka, možete koristiti za oči.

Check Also

UDARNA VEST: DRUGI TALAS MUTIRANOG KORONAVIRUSA OSAM PUTA ZARAZNIJI! OVO SE DEŠAVA..

Protesti zbog ubistva Džordža Flojda jenjavaju, jer ih obuzdava globalna pandemija. Tvrdi se da je …